Куче нахапа до смърт стопанина си в София

1
Трагичният инцидент е от квартал „Христо Ботев”
Трагичният инцидент е от квартал „Христо Ботев”

Трагичният инцидент е от квартал „Христо Ботев”

Куче нахапа и уби стопанина си в София, предаде БНР. Случаят е от квартал „Христо Ботев”.

48-годишен мъж е починал след като е бил нападнат от собственото си куче. Инцидентът е станал днес около 16:00 часа в столичния квартал "Христо Ботев".

На място са изпратени екипи на полицията и общинското предприятие "Екоравновесие". По първоначална информация кучето, нападнало стопанина си, е било порода питбул.

За момента не са ясни причините, довели до тежкия случай. Животното е било собственост на 48-годишния починал мъж. Полицията изяснява подробности около случая. Пристигналите екипи на общинско предприятие "Екоравновесие" са приспали и отвели животното .

По случая тече разследване. Разпитват се и съседи на мъжа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    3
    ВПП
    и пак, както при случая в Долна Оряховица, кучезащитниците и разни там изчекнати фондации от рода на - 4 лапи, 2 ушета и н-на брой опашки си мълчат! Що бре, кажете едно „Бау“ поне, а не да скачате като разпорени когато някой помияр пострада, дори и неволно!
  • 2
    2
    Дo 1
    Големи глупости си написал, ама много големи! Образовай се още малко по отношение на кучетата. А иначе това псе трябваше да бъде убито на място, не упоявано и отвеждано някъде си.
  • 0
    1
    Онзи
    Глупости на големи търкалета ! Ама много големи! При кучетата не е ,както при хората -при тях е НЕВЪЗМОЖНО да нападнат стопанина си !!! В техният свят НИКОЙ не напада водача на глутницата !!! И истината е малко изопачена - братът на жертвата е оставил въпросното куче,брат му да го гледа .Схващате ли "малката " разлика ?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари