Ток от уличен стълб уби куче в София

0
Разходката на Ася Михайлова и домашния ѝ любимец по булевард "Черни връх" е приключила по трагичен начин
Разходката на Ася Михайлова и домашния ѝ любимец по булевард "Черни връх" е приключила по трагичен начин

Разходката на Ася Михайлова и домашния ѝ любимец по булевард "Черни връх" е приключила по трагичен начин

Ужасяващ инцидент, завършил с фатален край, е станал на 25 ноември в София.

Около 22:30 ч. Ася Михайлова и половинката ѝ са разхождали кучето си по булевард "Черни връх". Разходката обаче приключила по трагичен начин - кучето им, чиято порода е Голдън ретрийвър, било покосено от ток и загинало.

Трагедията е станала до електрически стълб, а Ася и семейството ѝ скърбят за смъртта на домашния си любимец, пише Glasnews.

"По това време валеше обилно сняг, а както знаем, водата е проводник. Просто минавахме покрай стълба, Барли изпищя няколко пъти и се свлече. Първоначално помислихме, че си е набол лапата на нещо. Но когато го прегърнах през тялото му вибрираше ток и го издърпахме на метри встрани, за да спрат вибрациите", отбелязва тя.

Със сълзи на очите жената разказва, че кучето ѝ е умряло за секунди.

"Да, нямаше видими стърчащи кабели, но не е нужно да има такива, за да протича ток. Не сме снимали, защото не ни беше до снимки", добавя тя.

Асе е категорична, че отговорните институции трябва да проверят всеки един стълб и ако се установят повреди - те да бъдат отстранени.

"Ръцете, с които прегръщах трупа му, бяха изтръпнали до горе в продължение на часове след това. Благодаря още веднъж на дамата с кученцето, която спря и помогна на двама непознати да приберат у дома мъртвото си куче!", написа Ася Михайлова в социалната мрежа Facebook.

В публикацията не се уточнява в коя част на бул. "Черни връх" е станала трагедията. А коментиращи публикацията посъветваха Ася да заведе дело срещу Столична община.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари