Кученцето пред парламента си намери стопанин

9
Фернада днес отива на ветеринар
Фернада днес отива на ветеринар

Фернада днес отива на ветеринар

"Запознайте се с Фернада, това куче беше уплашено, гладно и бито, аз съм си добър човек и винаги съм искал куче, но днес Господ ми изпрати нея, запознайте се с нея. Мога да споделя, че утре отиваме на ветеринар." Това написа късно през нощта в социалната мрежа столичанинът Петър Илиев от квартал Малинова Долина и приложи снимки.

По-късно пусна и видео с новия му четириног приятел:

Снимките бяха споделени от администраторът на група за изгубени кученца в социалната мрежа Валентина Милова. "Неуловимият парламентарен 28 388 беше намерен и съвсем случайно прибран от мой много близък и добър приятел. Съдбата и кучето избраха него. И ще ра...... фамилията на всеки, който се опита да го изнудва и да му вземе кучето. Да не кажете, че не съм Ви предупредила! За приятел и стар боен другар, помагал при това активно при търсенето на Белинда ще направя, каквото трябва и което ми е по силите", написа г-жа Милова.

Послепис: Много хора бяха замислили рекламни кампании и сълзливи постове тип "Боливуд" с това куче. А сега гредаааа!!! 

Кученцето стана хит след като при откриването на новото Народно събрание дойде заедно с гвардейците от почетната рота, наблюдаваше с интерес церемонията и дори седна пред парадния вход на сградата. Дори минаващите официални лица не останаха безразлични, като служебният премиер Гълъб Донев го погали. След като народните представители не можаха да си изберат председател, в мрежата се роди шеговито предложение кучето да заеме този пост. А някой написа дори балада за него.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    3
    Христина
    Този човек ми изглежда, че не е читав. Жалко за кученцето. Дано не пострада.
  • 2
    2
    ...
    Жалък комплексар, който си проси 5 минути слава из (анти)социалните мрежи на гърба на горкото животно. Защо до сега не осинови куче щом е имал желание? Ако не беше целия тоя шум нямаше да се сети изобщо за тази клета животинка!
  • 1
    1
    daskal
    Браво! Да си жив и здрав, човече! Свърши хиляда пъти по-добра работа от онези 240 кърлежа в парламента.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари