Кристалина Георгиева ще се срещне с Володимир Зеленски

0
Шефката на МВФ и президентът на Украйна ще разговарят във Вашингтон
Шефката на МВФ и президентът на Украйна ще разговарят във Вашингтон Снимка: Украинско президентство/president.gov.ua / архив

Шефката на МВФ и президентът на Украйна ще разговарят във Вашингтон

Управляващият директор на Международния валутен фонд (МВФ) Кристалина Георгиева ще се срещне с украинския президент Володимир Зеленски във Вашингтон по-късно днес, каза говорител на МВФ.

За по-късно днес е предвидено заседание на Изпълнителния съвет на институцията, на което ще бъде обсъдено отпускането на повече средства от кредитната програма на страната на стойност 15,6 милиарда долара, предаде Ройтерс, цитирана от БТА.

Зеленски е на посещение във Вашингтон по покана на президента на страната домакин Джо Байдън.

От съобщения на МВФ до медиите става известно, че ще бъде дадена пресконференция от представители на Фонда по повод втория преглед на програмата за Украйна.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -6
    4
    До 2
    Ако съдиш по себе си и ходиш все наакан ,грешиш много...
  • 1
    3
    бесарабска гладна проститутка
    А с мен, никой вече не се среща. Откакто съм без топла вода. Да идва Путин, само да има топла вода и манджа. Сланината изядохме, кожата и изядохме, по една свещ на седмица изразходваме, колкото да си намерим сутрин чорапите и гащите. Никой не ме иска такава некъпана. Гъбички и в ушите хванах. Иначе се имам за Българка, само жителство да ми пуснат, да мога да се изкъпя. Ще мия чинии на Раднево цял живот за триста лева, само море да видя и да ми дадат антибиотик да махна тез гъбички от ушите и вагината. Не се живее.
  • 4
    2
    Sтанко до 1
    Лекувай се бе момче! Ще се наакаш от простоия!
  • -7
    1
    Фенката на Путлерчо
    А нашето сатрапин ще се срещне със сифилистичния си адаш в Мавзолея! Да мрат рушлямските тролчета в адски мъки и болки! АМИН!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари