Костадин Костадинов: В България трябва да се въведе извънредно положение

1
Корумпираните съдии и прокурори трябва да получат смъртно наказание
Корумпираните съдии и прокурори трябва да получат смъртно наказание

Днес бях на поредното заседание на делото срещу зам.-председателя на Народното събрание Веселин Марешки, съден за изнудване и рекет.

Делото се влачи на първа инстанция вече пета година, безпрецедентно почва на първа инстанция за трети пореден път и днес беше отложено за пореден път. Интересното е, че сутринта преди да започне заседанието прокурорката по делото беше уведомена по телефона от едно от вещите лица, че съдийката го уведомила утре да не идва.

Само половин час по-късно Марешки поиска отлагане на утрешното заседание с мотива, че щял да бъде на партийна командировка в Москва, и съдийката уважи искането му. Въпросът е - съдийката медиум ли е (за да уведоми предварително вещите лица), пари ли е взела или е получила политически (или друг мутренски) натиск, за да вземе това решение. Отговорът оставам на вас. 

Към вас, драги сънародници, имам следния съвет - не разчитайте на българското правораздаване. Такова не съществува, или поне не и за богатите и властимащите. Ако някоя богата политическа или друга престъпна мутра ви посегне, не се колебайте да отвърнете - веднага, без забавяне. А иначе ние от Възраждане ще се погрижим за групово възмездие на престъпниците. Много скоро. Вие ни гласувайте доверие да управляваме България, ние ще свършим останалото.

Костадин Костадинов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари