Костадин Костадинов: Нямаме допирни точки с нито една партия

0
Резултатът от изборите е такъв, какъвто са го посочили българските граждани
Резултатът от изборите е такъв, какъвто са го посочили българските граждани Снимка: БТА

Резултатът от изборите е такъв, какъвто са го посочили българските граждани

„Нямаме допирни точки с нито една партия“, каза в студиото на bTV лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов в коментар на първите изборни резултати. „Основното нещо, което ни интересува, е националният интерес, а не личността“, каза още той.

Резултатът от изборите е такъв, какъвто са го посочили българските граждани, коментира още Костадин Костадинов. За ниската избирателна активност той посочи, че вината е на всички политици, защото не са убедили хората да гласуват.

Председателят на „Възраждане“ отбеляза още, че в България не трябва да се въвежда еврото и че страната ни трябва да развива собствена политика. „Това ни се отказва от другите партии“, посочи той. Според него останалите партиите не се различават по политики и няма да имат проблем да съставят кабинет.

„Единственият, с който можем да бъдем, е българският народ“, заяви той в отговор на въпрос за участие в бъдещи коалиции. „Нека да видим как ще се развиват разговорите и окончателните резултати, защото сега са плаващи“, каза Костадин Костадинов.

Каквото и правителството да се създаде, трябва държавата да се развива мирно и нормално, отбеляза още лидерът на „Възраждане“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    5
    СОЦиопат
    Българското общество ви показа среден пръст на лъжите и промивките. С толкова наляти пари в предизборната кампания, възраждане едва минава БСП и това ще ви е, от тук нататък сте само надолу.
  • 2
    4
    Копейкин
    Абе ще пада лапкане. Почва да се гласи софрата. А лапнишараните да очакват промяна :)
  • -1
    3
    jkjkjkjkjk
    Българското общество трябва да знае имената на българофобите/русофобите, обрекли България, българския бизнес и обществото на глад, мизерия и социален разпад - русофобите/българофобите: ристюфците, мирчефците, про100$$ к!р0, @сен ф@силеф, лорерците, атанасофците, стоян михалефци, антоанета цонефа, мартин димитрофците, дайнофците, илиян фасилефците, ге0рги б0р!с0ф ге0ргиеф (боец), любомир алам@нофци, емил с0к0лофци, димитър гърдефци, георги ганефци, армани сбърканяни, хаджигенофци и банкянската тиква!
  • 1
    2
    Който и да е
    Хахахаха
  • 0
    1
    Абе, Копейкин...
    Нали щяхте да бъдете първа политическа сила бе, Копейкин. Каква стана тя? Но на твоите прости избиратели да им кажа защо си в парламента - за да вземеш едни субсидии, от които да си построиш още къщи-палати. Отворете си очите и прогледнете, вижте разследването на Васил Иванов по НОВА ТВ как вашият вожд си построи къща-палат със субсидиите на партийката му, които уж щеше да отказва. Но заблудената овца си остава заблудена и винаги ще върви след коча си Копейкин.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари