Костадин Костадинов: Цирк, отново ще преговарят с "красивото лице на мафията"

0
Не трябва да бъде съставен кабинет, ще гласуваме "против"
Не трябва да бъде съставен кабинет, ще гласуваме "против" Снимка: Костадин Костадинов / Facebook

Не трябва да бъде съставен кабинет, ще гласуваме "против"

Това заяви председателят на "Възраждане" Костадин Костадинов пред журналисти в Народното събрание.

В този "пошъл политически сценарий", в който участва управляващата коалиция ГЕРБ, "Продължаваме промяната - Демократична България" (ПП-ДБ), ДПС потъват надеждите на българите за нормално развитие на нашата държава, коментира Костадинов. По думите му успешна ротация означава неуспешно развитие за България, случващото се е безпрецедентно за последните 34 години.

Такива грозни политически игри, спектакли, цирк – единственото, което ще постигне, е още по-ниска избирателна активност, смята той. След като снощи ПП-ДБ нарекоха Мария Габриел "красивото лице на мафията", сега те ще преговарят отново с "красивото лице на мафията". Всичко, което се случва, е на гърба на българските граждани, защото "тази престъпна шайка превърна собственото си политическо оцеляване в залог за развитието на България", коментира той.

През последните две седмици слушаме единствено позиции, постове и министерски кресла, а това делегитимира политиката, каза още Костадинов.

Изборите са категоричен изход на ситуацията и от нас зависи дали избирателната активност ще е висока или ниска, смята лидерът на "Възраждане". Изборите пречистват всичко, другият вариант е преврат или революция, това са трите форми на промяна. Революцията може да бъде и мирна, и тиха, и електорална, заяви Костадинов. Според него "чужди външнополитически фактори и най-вече американското посолство" изцяло доминират българския вътрешнополитически пейзаж.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -4
    3
    Indianec v BG
    До 1: Колко трябва да си тъп, за да продължиш да гласуваш за всеки друг, освен за Възраждане!?
  • 9
    2
    Кажи им го, Коце
    Курви! МЪЖКИ курви!
  • -7
    1
    хахаха
    Колко трябва да си тъп, за да гласуваш за тоя гнусен циганин.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари