Михаил Константинов: Най-печелившата партия от идващите избори е "Възраждане"

1
След изборите "Възраждане" ще вкара 50 депутати, ПП-ДБ се срива, ГЕРБ във възход
След изборите "Възраждане" ще вкара 50 депутати, ПП-ДБ се срива, ГЕРБ във възход Снимка: БГНЕС / Архив

След изборите "Възраждане" ще вкара 50 депутати, ПП-ДБ се срива, ГЕРБ във възход

"Най-печелившата партия от сегашната ситуация и идващите парламентарни избори е "Възраждане". Те ще увеличат своите депутати на 50, прогнозира пред "Труд News" проф. Михаил Константинов.

"Предсрочни парламентарни избори могат да изкачат партия “Възраждане” до втора позиция в парламента", посочва още той.

Професор Михаил Константинов бе категоричен, че единствено националистическата партия на Костадин Костадинов при предсрочен вот ще увеличи значително резултата си, а за ППДБ прогнозира срив в резултата и 50 депутати в следващ парламент, вместо досегашните 63.

В момента “Възраждане” са четвърта политическа сила с 34 депутата, в началото на 49-ото НС бяха трети с 37, но трима бяха изключени.

В проучване на Европейския съвет за външна политика (ЕСВП) се твърди, че “Възраждане” ще вкара трима евродепутати на изборите на 9 юни. Същият шанс имат и ППДБ, а ГЕРБ са първи с шанс за шестима представители в Брюксел.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    20
    Българин
    Това ще стане при положение че има ниска избирателна активност.Възраждане бавно,но сигурно напредват.Излязат ли 80процента,нали се сещате къде отиват атлантиците?
  • -1
    19
    до 17
    ти за моите разсъждения не се притеснявай :) аз нямам претенции да съм "обут", само споделям разни неудобни факти. От време на време имаш нужда да ти се затруднят опорките, че да си заслужиш копейките от пАсоля :D Та викаш Булгартрансганз си плаща заема, ти лично предполагам следиш трансферите :D Ама е факт, че БЕХ налива милиони в Булгартрансгаз при дефицит. И на БЕХ дефицита расте ли расте...ФАКТ! И така в крайна сметка парите са на данъкоплатеца, независимо дали някой ги тегли като заем или не. ФАКТ! Ако Булгартрансгаз няма пари взима от БЕХ, ако БЕХ няма пари взима от държавния бюджет. Както и да го въртиш все народна пара. ФАКТ! Нека леенето на разсъждения започне СЕГА! хахахах
  • 0
    18
    п.п. от 17
    и още нещо, не бъркай частна държавна и публична държавна собственост
  • 1
    17
    до 16
    Не се мъчи да разсъждаваш по финансови въпроси, много си бос! Само да те светна, че този милиард го прибра Кокорчо, да си върже показателите на бюджета и го прибра от печалбите на БЕХ, това едно, а заема Булгартрансгаз си го обслужва регулярно, но ти и това не знаеш!
  • -1
    16
    до 14
    Много ми харесва отговора ти. Заем от Булгартрансгаз викаш. Чудесно! „Булгартрансгаз” ЕАД е дъщерно дружество на "Български Енергиен Холдинг" ЕАД. „Български Енергиен Холдинг” ЕАД (БЕХ) е холдингово дружество 100% собственост на българската държава. Тук се крие отговора на въпроса къде е липсващия "1 милиард от енергийния резерв за компенсация на цената на тока"...защото тия заеми трябва да се връщат, а като ги няма в БЕХ ги връща КОЙ - бюджетаааа :)
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари