Костадин Костадинов: Българското правителство върви по стъпките на украинското правителство

3
„Американските марионетки в България, управляващи държавата ни, съзнателно провокират Русия", допълни той
„Американските марионетки в България, управляващи държавата ни, съзнателно провокират Русия", допълни той Снимка: bTV

Българското правителство върви по стъпките на украинското правителство

Това каза пред bTV лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов.

"Тъй като украинските управляващи бяха американски марионетки, тяхната задача беше да създават антируски настроения в Украйна с идеята да се максимално да се провокира Руската федерация, за да предприеме тя ответни действия, за да може по този начин да се разрушат вековни исторически връзки между двата народа", каза Костадинов.  

„Американските марионетки в България, управляващи държавата ни, съзнателно провокират Русия", допълни той. По думите му те „съзнателно провеждат максимално груби антируски действия“.

Костадинов припомни, че България беше една от първите държави, които въведоха санкции срещу Русия и затвориха въздушното си пространство.

България беше една от първите държави, които затвориха морските си пристанища няколко дни, след като благодарение на Руската Федерация и на Донецката република българските моряци бяха освободени, след като бяха държани 54 дни принудително в украинското пристанище Мариупол от украинските военни. И, за да е пълен парадоксът, когато преди 2 дни нашият министър-председател беше в Киев, той благодари на тези, които държаха като жив щит българските моряци, че са ги спасили. Това е все едно изнасилена жена да благодари на изнасилвача си, че я е спасил, защото е спрял да я изнасилва“, каза Костадин Костадинов.

Лидерът на „Възраждане“ заяви, че иска да попита Асен Василев и Кирил Петков от личния си джоб ли ще компенсират ръста на инфлацията.

„Искам да питам Кирил Петков и Асен Василев с техните ценности ли ще платят скока на всички цени и те ли ще компенсират от личния си джоб ръста на инфлацията в България", коментира Костадинов във връзка с въпрос, който са поставили в парламента кой ще плати щетите, нанесени на българската икономика.

По думите му управляващите са казали, че „било цинично да говорим за пари, след като трябвало да говорим за ценности“.

„Скокът на цената на газта ще бъде само първото нещо, което ще ни сполети, защото с него ще скочат и цените на абсолютно всички други неща, за които можем да се сетим. Да не говорим за това, че останалите енергоносители също вървят нагоре като цени, но, разбира се, това българските управници не ги интересува“, каза още лидерът на „Възраждане“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    Укро-талибан
    Въпрос на време е руснаците да разбият и победят киевския нео-нацистки режим на Дзеленски. Украинските марионетки на САЩ ще приключат безславно. Тъй като САЩ почти винаги са излизали от икономически кризи, чрез разпалване на войни, някъде по света, това от което най-много ме е страх, слеващата цел на американците след провала с Украйна е да не разпалят война на балканския полуостров. Страх ме е следващата им цел да не е война Македония - България... или Турция-България...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какви са сезоните в България?
- Агне, таратор, риба, прасе.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари