Костадин Костадинов: България е пред прага на пълното си унищожение

1
Каквато държавата, такава и границата
Каквато държавата, такава и границата

Каквато държавата, такава и границата

"В петък бях на българо-турската граница. Видях само разруха, разруха и разруха – унищожени застави, пробита ограда, емигрантски биваци. Подготвих видео, което днес ще пусна в страницата си, но всичко, което видях и мога да кажа, може да бъде изчерпано с думите от лозунга, стоял някога над входа на разрушената застава: "на държавната граница – държавен ред".

Каквато държавата, такава и границата. Още по-жалкото е, че на границата в момента патрулират унгарци, румънци, гърци, австрийци, дори естонци, при това с техни полицейски автомобили. Когато питах нашите гранични полицаи защо не обикалят те, получих неофициален отговор, че причината е в липсата на автомобили и техника...

България е пред прага на пълното си унищожение. Единствената преграда пред настъпващата катастрофа е Възраждане!", написа Костадин Костадинов – председател на "Възраждане" в социалната мрежа Фейсбук.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари