Костадин Ангелов обвини Румен Радев за голямата смъртност от Ковид-19 у нас

0
Ако ГЕРБ не беше управлявала, сега нямаше да има ваксини от ЕС, а щеше да има само Sputnik, заяви бившият здравен министър
Ако ГЕРБ не беше управлявала, сега нямаше да има ваксини от ЕС, а щеше да има само Sputnik, заяви бившият здравен министър Снимка: Георги Димитров
Президентът Румен Радев управляваше кризата след нас. По същия начин напълни големите лечебни заведения у нас, заяви от трибуната на парламента бившият здравен министър
 
"Нормално е, когато една коалиция е събрана отляво и отдясно с идеята да овладее колкото се повече структури в държавите, да не може да се приеме бюджет за цяла година. Ако ГЕРБ не беше управлявала, сега нямаше да има ваксини от ЕС, а щеше да има само Sputnik. Тогава болниците щяха да са задръстени". Това заяви проф. Костадин Ангелов от ПГ ГЕРБ-СДС в реплика към проф. Георги Михайлов от БСП относно управление на пандемията от COVID-19 у нас по време на управлението на ГЕРБ. Това стана по време на дебатите в приемането на бюджета за НЗОК, предаде Дарик.

Президентът Румен Радев управляваше кризата след нас. По същия начин напълни големите лечебни заведения у нас.
Смъртността по времето на управлението на Радев е била два пъти по-висока, отколкото при управлението на ГЕРБ. Но тогава нямаше ваксини“, заяви Ангелов и уточни, че именно заради това участието на БСП във властта е смъртоносно.
 
Проф. Асен Балтов допълни, че причината за претоварването е в липсата на реанимационни легла, поради което редица големи болници е трябвало да поемат потока.

 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    4
    Урсула е пътник
    https://www.youtube.com/watch?v=XRzNBa48B2M
  • 4
    3
    Баба Вуна
    Цялата лъжа за пЛандемията излиза наяве! линк: https://www.youtube.com/watch?v=SjnnVqPq2rg
  • 6
    2
    Денди
    А бе, тоя не е ли педраз? Щото мяза...
  • 11
    1
    GAROV
    Тоя да ходи да му сложат пак ботокс, че от злоба започна да се набръчква.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари