ГЕРБ: Голяма част от COVID мерките са плагиатство. Те са Кировизирани

0
Умножаваме череши и получаваме щайги накрая. Това е планът на правителството за справяне с пандемията, заяви бившият здравен министър Костадин Ангелов
Умножаваме череши и получаваме щайги накрая. Това е планът на правителството за справяне с пандемията, заяви бившият здравен министър Костадин Ангелов Снимка: НС

Представители на партия ГЕРБ на брифинг в парламента направиха анализ и коментар на представения от властта вчера план за справяне с COVID-19.

По думите им, голяма част от мерките са били въведени още от предходното редовно правителство и това е "плагиатство".

"По време на представяне на плана бяха съобщени много новини, много претенции и много неясни неща", заяви бившият здравен министър Костадин Ангелов, цитиран от DarikNews.bg

Според него, този план не преследва човешки цели, а икономически – да нямаме затваряне.

"Умножаваме череши и получаваме щайги накрая. Това е планът на правителството за справяне с пандемията", допълни Ангелов.

"Мерките са Кировизирани, но са си мерки на ГЕРБ", посочи депутатът от ГЕРБ Делян Добрев и допълни: "За тока няма мерки, защото и ние не сме въвели такива".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари