Корупционен скандал се разрази в Украйна

1
Висши държавни служители подадоха оставки
Висши държавни служители подадоха оставки Видео: NOVA

Висши държавни служители подадоха оставки

Корупционен скандал се разрази в Украйна. Висши държавни служители подадоха оставки, след като бяха обвинени във взимане на подкупи и източване на държавни пари за лични цели.

Високопоставен съветник на президента Володимир Зеленски, четирима заместник-министри и петима областни управители се отказаха от постовете си, информира NOVA.

Много официални лица пък получиха забрана да напускат Украйна. В същото време, натискът върху Германия да даде танкове „Леопард 2” на Киев нараства. Днес Полша официално поиска разрешение от Берлин да предостави своите танкове „Леопард 2”.

Коалицията от държави, които искат да помогнат на Украйна да отблъсне варварската руска агресия, трябва да се разшири. Германия е най-голямата страна и трябва да даде огромен принос към тази съвместна коалиция от страни, които помагат на Украйна. Ние отправихме искане и очакваме бърз отговор. Ние вече обучаваме украински войници в Полша. Други страни също го правят и ние ще продължим да го правим”, заяви полският премиер Матеуш Моравецки.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    4
    Sтанко
    A???? Каква корупция в Усрайна??? Вие луди ли сте???
  • 7
    3
    До 2
    Споко усраинска путко! Бой и ебане до смърт те чакат! Не се тревожи миговете са в бойна готовност! Да не споменавам, че пилота на измисления стелт за последно вижда МИГ29 преди катапулт! Раираш ли хохло!?!????
  • -9
    2
    ...
    Стари новини. Германия преди малко вече обяви , че ще даде една дивизия танкове и ЩЕ разреши на Полша да реекспортира нейните Леопарди. Честито паплач русофобска, сега предстои най-интересното.
  • 2
    1
    123
    Не смейте да плюете по незалежната ! Там има само герои и сланина, храбро отблъскващи "окупатора" 🤣 . Корупцията е нулева. Как смеете ? Руска пропаганда ! Да го духат европейския и щатския данъкоплатец.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари