Корнелия Нинова: Задкулисието се прегрупира

0
В момента имаме едно официално правителство между ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ и едно истинско, което управлява - между ГЕРБ и ДПС, каза Нинова
В момента имаме едно официално правителство между ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ и едно истинско, което управлява - между ГЕРБ и ДПС, каза Нинова Снимка: Facebook

В момента имаме едно официално правителство между ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ и едно истинско, което управлява - между ГЕРБ и ДПС, каза Нинова

В момента имаме две правителства - едно официално - между ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ, и едно истинско, което управлява - между ГЕРБ и ДПС със „златния пръст“ на „Възраждане“, коментира председателят на ПГ на „БСП за България“ и на БСП Корнелия Нинова пред журналисти в парламента. По думите ѝ това показват фактите и всеки Божи ден се виждат доказателства.

Плаващите мнозинства са еманация на задкулисието, заяви още Нинова. Тук не се взимат трайни решения за съдбата на България и на хората, договарят се по стаите временни „ад хок“ решения, което означава нестабилност, несигурност за България и липса на предсказуемост, посочи тя. „Официалната коалиция все още няма законодателна и управленска програма, нищо по същество не се приема в парламента, затова пък тази, която наистина управлява, действа така, както предупредихме – прегрупира се задкулисието, за да оцелее и да продължава да управлява“, допълни тя. Според Нинова днешните събития са още едно доказателство, че коалицията, която се формира на страха и на имунитетите, е направила заложник цялата държава и целия народ.

Тази сутрин съпредседателят на Парламентарната група (ПГ) на „Продължаваме промяната - Демократична България“ (ПП-ДБ) Кирил Петков обяви на брифинг в Народното събрание, че ПГ на ПП-ДБ няма да влезе днес в пленарната зала, защото ясно са предупредили, че нещата, които се случват през последните дни, са недопустими. По думите му ГЕРБ, ДПС и „Възраждане“ са скрито мнозинство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    Българският народ заслужава
    наистина едно Истинско правителство.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари