Обиди и напрежение в парламента

1
Председателят на Народното събрание прекъсна заседанието заради високия тон между „Възраждане“, ДПС и ПП-ДБ
Председателят на Народното събрание прекъсна заседанието заради високия тон между „Възраждане“, ДПС и ПП-ДБ Снимка: YouTube / стоп кадър

Председателят на Народното събрание прекъсна заседанието заради високия тон между „Възраждане“, ДПС и ПП-ДБ

С 20 минути закъснение и клетва от народния представител Любен Дилов от ГЕРБ-СДС парламентът започна работа.

За начало, от БСП атакуваха служебната власт за това, че вицепремиерът Атанас Пеканов е отказал да дойде на изслушване в парламента заради командировка в чужбина.

„Имаме отказ от Атанас Пеканов да си изпълнява конституционните задължения. Моля, да проверите в колко часа е полетът на г-н Пеканов днес и кога се връща“, заяви от парламентарната трибуна Георги Свиленски от БСП.

Критиките се прехвърлиха към правилника за работа на депутатите и идеята на ПП-ДБ комисията по въпросите на децата, младежта и спорта вече да се занимава и с въпросите на семейството.

„Искат да раздуят щата и да направят нова коалиция, а именно да угодите на поредното НПО - Сорос, Морос и т.н.“, каза Цончо Ганев от ГЕРБ-СДС.

„Не знам „Възраждане“ откога са против НПО – откакто жената на Копейката усвоява пари или по принцип не ги харесвате“, попита на свой ред Явор Божанков от ПП-ДБ.

„Много моля, хора с нетрадиционна ориентация, преминаващите от лява в дясна партия, да не правят внушения“, отговори му Костадин Костадинов, лидер на „Възраждане“.

„Броят на тези комисии е силно завишен. Всички знаят, че много често се правят комисии само за да се намери работа на някои депутати“, уточни Тошко Йорданов от ИТН.

„Комисиите бяха 10-12 и станаха 40. Ей сега мога да ви изброя поне 10 политики, които да бъдат за комисии. Защо, кому е нужно?“, попита на свой ред Йордан Цонев от ДПС.

Заради високия тон между „Възраждане“, ДПС и ПП-ДБ председателят прекъсна заседанието. Бяха наложени и две наказания – на Манол Пейков и на Костадин Костадинов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    5
    Бивш
    Днес Късопишков си намери майстора ! От тук нататък за него така ще бъде !
  • -1
    4
    СкъсанЛявЧервенШушон
    Руските Qурви от Възраждане големи простаци. Държат се нахално, арогантно и приказват глупости. Оная свиня Митрофанова им вдигна акциите и те сега нямат никакви задръжки. Изгонете ги от Народното събрание, а свинята Митрофанова от България!
  • -3
    3
    мммм
    Тия от ПП-ДБ са уникална промяна. Пълни простаци. Парламента с тях стана по-зле от махленско сборище. Онзи с катарзиса Ицо Дрогата, този неумития, който днес говори за пи*ки. Новите европейски ценности в действие от най-високата трибуна на държавата. ! И за капак - прегръдка с Бойко, когото щяха да изчегъртват. На всички глупаци гласували за тях - честито !
  • 8
    2
    112
    Важното е ,че от днес Копейкин има още едно прозвище ''Късопишков '' . За справка ,протокола на НС !
  • 9
    1
    Гошо куче лошо
    Сейм'ол шит
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари