Кореспондент на CNN в Украйна: Следващите часове ще бъдат от съществено значение

0
"Киев конкретно е заобиколен от руски военни и хората са убедени, че целта е да се заобиколи столицата и да бъде свалено правителството”, допълни журналистът
"Киев конкретно е заобиколен от руски военни и хората са убедени, че целта е да се заобиколи столицата и да бъде свалено правителството”, допълни журналистът Видео: NOVA

"Следващите часове ще бъдат от съществено значение"

Това заяви кореспондентът на CNN в Украйна Атика Шуберт пред NOVA

“Има официални съобщения от властите, които казват на хората какво да правят и къде да търсят убежище”, каза още Шуберт. 

“Нещата са в много по-лошо състояние в Източна Украйна, Харков, Киев и Одеса. Киев конкретно е заобиколен от руски военни и хората са убедени, че целта е да се заобиколи столицата и да бъде свалено правителството”, допълни журналистът.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари