Има ли възможност Русия да нападне и Молдова

0
"Властите и хората са обезпокоени, но Молдова не е заплашена директно. Гражданите по-внимателно следят какво става извън страната. Политиците показват, че ситуацията е под контрол", заяви молдовският журналист Олег Косих
"Властите и хората са обезпокоени, но Молдова не е заплашена директно. Гражданите по-внимателно следят какво става извън страната. Политиците показват, че ситуацията е под контрол", заяви молдовският журналист Олег Косих Видео: NOVA NEWS

Коментира молдовският журналист Олег Косих

"Властите и хората са обезпокоени, но Молдова не е заплашена директно. Гражданите по-внимателно следят какво става извън страната. Политиците показват, че ситуацията е под контрол". Това заяви молдовският журналист Олег Косих за "Твоят ден'' по NOVA NEWS

По думите му взривове от дронове и хеликоптери се чуват редовно в Приднестровието. "В мъглата на войната никой не може да каже кой е инициатор. В Молдова има извънредно положение от месеци. Първо заради ковид, после заради тока, сега заради бежанската криза", посочи той. 

Според него няма панически настроения в молдовското общество. "Ограничени са някои граждански права, ограничени са политическите митинги. По-лесно се променят закони в икономиката. Около 400 000 бежанци са преминали през Молдова, 100 000 са останали", обясни Косих.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    Копейкин
    Естествено, че има. После и Литва, Латвия, Естония, Полша, България, Финландия. Както едно време Хитрел нападна Европа, сега и Путлер иска да нападне Европа. Но на следващия 09 май на Червения площадще ще се вее знамето на ОБЕДИНЕНА ЕВРОПА.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари