Кольо Колев: Огромна маса са готови да гласуват за партия на президента Радев

0
Ако проследите думите на Ахмед Доган, вие няма да намерите нито една дума, която да е похвала за Пеевски, каза още социологът
Ако проследите думите на Ахмед Доган, вие няма да намерите нито една дума, която да е похвала за Пеевски, каза още социологът Видео: Euronews Bulgaria

Ако проследите думите на Ахмед Доган, вие няма да намерите нито една дума, която да е похвала за Пеевски, каза още социологът

Ротацията предполага смяна на част от министрите и по-голямо участие на ГЕРБ в правителството, защото досега партията на Борисов не бе представена в „сглобката“. Това коментираха в студиото на „Добро утро, Европа“ по Euronews Bulgaria политологът доц. Татяна Буруджиева и социологът Кольо Колев.

За ГЕРБ ще е важно да поеме повече отговорност, защото по този начин си гарантира повече сигурност в управлението. Ролите могат да се обърнат – „Продължаваме промяната“ да се превърне в критикар на правителството, а ГЕРБ да отговарят, независимо, че има заявка повечето министри да си останат. Имаше достатъчно много критики все пак и към момента от ПП-ДБ към техни министри. Тези партии се опитват да ни представят, че центърът на властта в е в парламента, но принципите на демокрацията са, че има разделение на властите. Сега всичко все повече се политизира“, изтъкна доц. Буруджиева.

Според нея Асен Василев най-вероятно ще остане финансов министър.

Ако има бъдещ политически проект на президента, то по-добре той да бъде изкаран сега, когато не му е времето, когато има атака от Пеевски, така той ще мобилизира повече хора. Хора, които харесват една партия, трудно може веднага да се прехвърлят към друга, трябва време“, коментира още доц. Буруджиева.

За първи път в историята на ДПС ние наблюдаваме открита битка на президент или политическа сила срещу Движението. Никога не е играло по този начин ДПС. Това не е ДПС. Тази битка я води Делян Пеевски. Той търси съюзниците си, да покаже, че е за праведния евроатлантизъм, но това не е позицията на ДПС. Ако проследите думите на Ахмед Доган, вие няма да намерите нито една дума, която да е похвала за Пеевски. Така че това е лична битка на Делян Пеевски“, посочи Кольо Колев.

Има огромна ниша за нов политически проект. Много хора не са представени в политиката. Огромна маса са готови да гласуват за партия на президента Радев, имаме такова изследване. Ако не участва Радев, потенциалът на такава партия не е чак толкова голям“, каза още социологът.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    5
    ха, ха,
    Ами що ви е страх тогава от радева партия?!? Такъв страх ви тресе, че направо заеквате! Ако няма поддръжка, както твърди тоя жълтопаветник под мен, що рипате като ущипани?!? Нямаше даже и да обърнете внимание, ако не ви беше шубе! Де гиди....
  • 9
    4
    Читател
    На фона на всичко случващото се в нашата държава,голямото обезверяване обзело народа ни,един нов политически проект,ще засмуче привърженици от всички парламентарни партии и тези които не са прескочили 4% бариера.В продължение на 34 години,много омайващи обещание за изкореняване на корупцията,за по нормален живот на нас българите,отидоха в канализацията.Ние сме кротък народ! Склонни сме да вярваме на тези които са решили да ни управляват,но всяко нещо колкото и да е съблазнително, си има своя предел.
  • -4
    3
    Мунчо
    До 2: Кои са моите бе, прЕАтелю? За Радев гласуваха много, но след простотиите с Копринката и явния му путинизъм няма да е същото. Наистина, който може да смята и мисли ще разбере.
  • 0
    2
    до мунчето
    Ами 2 милиона са гласували за него, така че...за твойте гласуваха 200000 общо, така че... Абе, който може да смята и мисли ще разбере.
  • -1
    1
    Мунчо
    Огромна? Колко пък огромна!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари