Кола се обърна на изхода на Русе

9
На мястото на катастрофата пристигна бащата на момичето, който сподели, че недоумява как се е стигнало до инцидента
На мястото на катастрофата пристигна бащата на момичето, който сподели, че недоумява как се е стигнало до инцидента Видео: Русе Медиа

Лек автомобил „Фолксваген“ се обърна по таван при катастрофа преди изхода на Русе в посока София

Инцидентът е станал малко след автобусната спирка за „Метро“, на прав участък, съобщава Русе Медиа. 19-годишната водачка е загубила управление и се е преобърнала в разделителната тревна ивица. За късмет е минала между стълбовете от уличното осветление и не се е ударила в тях. В автомобила е пътувала  компания от три момичета и едно момче. След инцидента и четиримата са откарани в болница, като трима от тях са освободени, а единствено шофьорката е останала за прегледи поради оплаквания от болки в кръста.

На мястото на катастрофата пристигна бащата на момичето, който сподели, че недоумява как се е стигнало до инцидента. Дъщеря му има книжка от около една година, когато е навършила пълнолетие, а автомобилът миналата седмица е преминал ремонт. Самият той го е извършил, като е била отстранена техническа неизправност от скърцане и придърпване на предно дясно колело.

Най-вероятната причина за инцидента е блокиране на това колело, в резултат на което водачката се е опитала да върне колата на асфалта, но се е ударила в бордюра и автомобилът се е превъртял по таван. Движението не е затруднено.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари