Мъртво пияна шофьорка предизвика катастрофа на улица "Николаевска"

1
Срещу нея е образувано бързо производство
Срещу нея е образувано бързо производство Снимка: Dunavmost / архив

Срещу нея е образувано бързо производство

На 31 май около 19:00 ч. екип на сектор „Пътна полиция“ е изпратен на сигнал за ПТП в гр. Русе на ул. "Николаевска", преди кръстовище с ул. "19-ти февруари".

На местопроизшествието униформените са установили, че 39-годишна водачка на лек автомобил с марка "Волво" е причинила ПТП с лек автомобил "Опел", управляван от 50-годишен. Двамата водачи са изпробвани от служителите на място за наличие на алкохол, като пробата на 50-годишният е дала отрицателен резултат, а на 39-годишната положителен в концентрация над 2 промила. Впоследствие тя е дала и кръвна проба, като направеният химически анализ е отчел концентрация от 2,48 на хиляда.

Констатираното от полицаите е документирано и материалите са предадени на разследващ полицай. Срещу водачката е образувано бързо производство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 9
    2
    Пак той
    Скоро няма да го получи,мен така ме блъсна един младеж на пешеходна пътека през юли миналата година, а случая е още във фаза следствие.Верно беше без алкохол ,но бавно се случват нещата в България. А аз все още съм в болничен от претърпяните увреждания от произшествието.
  • 19
    1
    Гошо куче лошо
    Ако дете пресичаше в това време ?! Дано да получи най-високото възможно наказание. Човек не сяда да шофира несъзнателно след употреба на алкохол.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари