Видял си нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Dunavmost.com заедно с кратък текст - лесно е!

Стани репортер - тук може да ни изпратите ваша снимка или видео материал Изпрати репортаж

Кмета и КАТ не си мръднаха дори и пръста

1
Явно толкова ги бива
Явно толкова ги бива Снимка: ОБЗЪРВЪР - Русе

Приятели, независимо от нашите сигнали, обаждания и протести до кмета, полицията, КАТ, дори и след статията на вестник "Утро" от 22.08. събота, промяна на булевард "Липник" не само няма, по тормозът върху нас живеещите около булеварда става все по-жесток и непоносим.

Вече съм изгубил надежда, че нещо въобще ще се промени, защото 25 години у нас всичко се променя, или много, много бавно или просто като се имитира промяна. Жалко е, че неколцина наглеци в града продължават безнаказано се подиграват по цяла нощ, не само с нас обикновените хора, но и с властта в общината, за която навярно мнозина са гласували.

Ние обаче няма от какво да се срамуваме, ще преживеем и това, както всички останали безобразия досега, защото сме свикнали. Срамът обаче е за онези, от които зависи спокойствието на хората в този град, който за мен и за много други русенци отдавна не прилича на европейските градове. Срам, уважаеми госпожи и господа, срам! Но да сте живи и здрави!

Явно толкова ви бива. Но ако не сте съгласни, опитайте се поне да ни опровергаете. Осигурете обаче преди изборите, които явно ще спечелили, поне сън за хората.

Автор: Красимир Митев
(Автор: Красимир Митев - Dunavmost.com не носи отговорност за авторството на изпратените материали.
Материалите от секцията "Русенски репортери" се публикуват без редакционна намеса от екипа на Dunavmost.com)

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари