Клиент заплаши с нож таксиметров шофьор в Ямбол

0
Опрял е хладното оръжие до врата му и е поискал оборота
Опрял е хладното оръжие до врата му и е поискал оборота

Опрял е хладното оръжие до врата му и е поискал оборота

Таксиметров шофьор е нападнат в съботния следобед (02 септември) в Ямбол, съобщи Радио 999.

За инцидента потвърдиха от ОДМВР.

Около 16:00 часа от „Неизвестен номер“ е получена поръчка за такси до спортна зала „Диана“. Автомобилът се явява и потегля в посока с. Кукорево. Там един от клиентите е извадил нож и е заплашил шофьора, опирайки го във врата му. Поискал е оборота. Опитът е бил осуетен. При самоотбраната си водачът е получил порезна рана на ръката, която е обработена от Спешните лекари.

На този етап няма подробна информация от институциите, но знаем, че шофьорът и днес е на работа въпреки шевовете на ръката си.

Води се следствие. Очаквайте продължение по темата.

Случаят налага да припомним, че на 11 декември 2017 г. 31-годишният таксиметров водач Апостол Вълчев беше прострелян, след като се отзовал на поръчка клиенти в района на село Дражево. Извършителите на престъплението тогава са били ученици, спортисти по бокс. А делото продължава да пренася из съдебните зали.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари