Като ме удариха ми причерня и паднах на земята!

0
Говори клиентът, ударен по време на обира в шуменска бензиностанция
Говори клиентът, ударен по време на обира в шуменска бензиностанция Видео: TVN

Четирима маскирани обраха бензиностанция в района на „Пети километър” край Шумен.

Обирът бил извършен малко след 1,30 часа след полунощ. Четирима маскирани и въоръжени мъже се появили на бензиностанцията. Грабителите нанесли удари в областта на главата и тялото на 50-годишната служителка. Един от тях нападнал и нанесъл удар с пистолет в областта на лицето на 55-годишен овчар, който влязъл в бензиностанцията да си купи цигари, информира TVN.

Служителката на бензиностанцията успяла да натисне паник бутона и така да сигнализира в охранителната фирма. През това време нападателите се оттеглили в полето зад бензиностанцията като отнесли със себе си и оборота от около 240 лева, който бил в касата, след което се оттеглили пеш зад бензиностанцията.

След побоя пострадалите са откарани в болница, където било установено, че мъжът е с фрактура на носа, а жената от бензиностанцията е с фрактура на един от пръстите. По случая се води разследване под надзора на шуменската прокуратура. Двамата са настанени са за лечение в шуменската болница.

Това е втори грабеж на обекта за последните две години, през 2016 г. бензиностанцията бе обрана от полицай.  Той задигна 130 лв., за престъплението си получи условна присъда.

Източник: TVN
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари