Катастрофа затруднява движението по пътя Поморие - Бургас

0
Ударили са се два автомобила
Ударили са се два автомобила

Ударили са се два автомобила

Пътен инцидент с два автомобила затруднява движението по пътя Поморие - Бургас. Катастрофата е станала преди около 40 минути в посока Бургас, малко след бензиностанция „Дега”. Цялата дясна лента е блокирана.

В сблъсъка участват "Пежо" и джип "Хонда". "Пежо"-то, което е ударено доста в задната му част, е спряло рязко или изненадващо, а водачът на джипа не е успял да реагира навреме, информира Флагман.бг.

На място има линейка и екип на полицията. Няма данни за сериозно пострадали хора. Шофьорите и на двата автомобила ще бъдат тествани за алкохол и наркотици. Практиката при подобни сблъсъци е, че виновен е този, който е карал отзад - в този случай джипа, защото не е спазвал дистанция. Предстои да се установи точно какво е станало.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари