Карлос Контрера: За тия хора всичко е ала-бала

0
Явно за кандидатът на ПП-ДБ за кмет патриотизъм е като да пиеш смути на терасата, пише Контрера
Явно за кандидатът на ПП-ДБ за кмет патриотизъм е като да пиеш смути на терасата, пише Контрера Снимка: Facebook

Явно за кандидатът на ПП-ДБ за кмет патриотизъм е като да пиеш смути на терасата, пише Контрера

Кандидатът за софийски кмет на разединената либерална десница (в ляво на снимката, този до Борис Бонев) днес е говорил за патриотизъм. В пост във фейсбук Терзиев ни разяснява, че няма патриотизъм без борба и саможертва. Казва го явно от позицията на човек, който на 20 години преди да започне бизнес и като студент си купува апартамент на столичната улица "Оборище". Това, че дядо му и баща му са били генерали и полковници в ДС, разбира се, няма нищо общо. Той казва, че е чакал като нас простосмъртните на опашките по време на Жан-Виденовата зима в Младост и ние трябва да му верваме. Защо не му вервате, бе маскари?!

Та многострадалният Терзиев определя събора в Рожен, на който не е стъпвал, като ракиено-форумен патриотизъм с кебапчета.

Явно за кандидатът на ППДБ патриотизъм е като да пиеш смути на терасата на изстрадания апартамент на ул. Оборище с веган сладкиши, в компанията на Борис Бонев и Летящата козила Ерато и заедно да се възмущават как може българският флаг да се вее високо и колко е прост българина да пие ракия и да се тъпче кебапчета. Какъв срам!?!

Извън шегата Васил Терзиев твърди, че даденият 1 милион за издигането на знамето не е модерен патриотизъм, защото не е за училища – игрища и покриви и СТЕМ центрове. Чудно ми е защо Терзиев вместо да пише във фейсбук директно не попита своя ментор и министър на финансите Асен Василев защо тази година бюджетът за образование е по-нисък от предходните? Колко училища можеше да се ремонтират с намалените пари и колко СТЕМ центрове да се изградят? Нали това е приоритет и проява на модерен патриотизъм?

Всички знаем отговора - за тия хора всичко е ала-бала. Няма морал, няма ценност, няма позиция, която да не бъде променена в зависимост от конюнктурата. Предадоха Македония, предадоха избирателите си. Предадоха ги защото ги презират. Защото всички извън жълтите павета и хабитата на ул "Оборище" за тях са тълпа, която се тъпче с кебапчета и пие ракия.

Карлос Контрера

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    4
    Кубинските PD-раси
    да се Е-ат в Газа! Като не му харесва в България да ходи в Куба, да му ЕПМ.
  • 2
    3
    До 2
    Недей да описваш себе си, нещастен сперматозоид, събиран с лъжица от килима..Янко правилно пита! Какъв е тоя българин?
  • -3
    2
    До долния
    янко ти какъв патриот си бре? Ти си мижитурка, бацил, бацилус вулгарикус, ДНК-то на Ганю и Андрешко!
  • 2
    1
    Курамиянко
    Тоя помияр какъв е по националност, че ми го издигат за кмет????!!! За какъв патриотизъм ми говори боклик, на който името му не е българско???
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари