Антон Хекимян: София е заложник на семейната свада между Васил Терзиев и Борис Бонев

1
Най-естественият избор беше да подкрепим Васил Терзиев на балотажа, каза Хекимян
Най-естественият избор беше да подкрепим Васил Терзиев на балотажа, каза Хекимян

Най-естественият избор беше да подкрепим Васил Терзиев на балотажа, каза Хекимян

ГЕРБ-СДС ще бъде твърда опозиция в Столичния общински съвет. Оттук нататък от най-голямата група, тази на ПП-ДБ-СС, зависи да намерят мнозинство. Те ще бъдат отговорни за мнозинството и за избора на председател.

Това каза в общинският съветник от ГЕРБ-СДС Антон Хекимян в ефира на Euronews Bulgaria.

Най-естественият избор беше да подкрепим Васил Терзиев на балотажа и аз отправих такова послание към избирателите, както и лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Много често в България избираме по-малкото зло. Оттук нататък обаче ПП-ДБ-СС са с 23 общински съветници и те са отговорни за съставянето на мнозинство. Да не бягат от отговорност и да обвиняват някой друг.

Как да управляваш с хора, които години наред в лицето на Борис Бонев обясняват, че ГЕРБ са виновни за това как изглежда София? Между другото София не изглежда зле. Казват никога в коалиция с ГЕРБ, ще преговаряме с всички останали, но не и с ГЕРБ. Те ни изключват от това желание да управляваме с тях. Най-естественият процес е да намерят мнозинство някъде другаде. Особено когато София е поставена като заложник в някаква договорка между Васил Терзиев и Борис Бонев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари