Иван Сотиров: Оставката на Карадайъ е решена от Ахмед Доган

0
Най-високите постове в държавата станаха тренажори за обучение на хора, каза бившият депутат
Най-високите постове в държавата станаха тренажори за обучение на хора, каза бившият депутат

Най-високите постове в държавата станаха тренажори за обучение на хора, каза бившият депутат

„Така е решил собственикът на ДПСАхмед Доган. ДПС си е персонална партия, видяхме и при номинацията на кметовете – отива там, на килимчето, той решава кой ще бъде номиниран”. Това заяви бившият депутат, бивш зам.-кмет на София, бивш главен секретар на СДС в предаването „Денят на живо” по NOVA минути след като стана ясно, че лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ е подал оставка.

„Моделът на ДПС стана модел на всички партии, виждам, че няма коментар и в медиите – до последния момент се чакаше кой ще бъде номиниран за кмет на София, виждаме и номинациите в ПП-ДБ и до ден днешен се питат кой реши Терзиев да им е кандидатът. Партиите трябва да бъдат институции на демокрацията”, каза Сотиров.

Той припомни, че преди е имало вътрешни избори в партиите, а сега всичко става с решението на един тесен кръг. Маниерът на всички диктатори е да правят периодично профилактика на втория ешелон, обясни синият политик.

Васил Терзиев за 4 месеца повтаря едно и също, те дори го скриха от финалния дебат, което за мен е абсурдно”, каза Сотиров и обясни, че самият щаб е преценил, че този човек не е годен за дебат и го е скрил. Столична община е сериозен организъм, поведението на партиите е престъпна безотговорност да издигат хора без елементарна подготовка. „Най-високите постове в държавата станаха тренажори за обучение на хора”, каза Сотиров и допълни, че това го няма никъде по света.

За новия състав на Столичния общински съвет Иван Сотиров каза: „Лично аз на Борис Бонев му нямам доверие, многократно съм го заявявал и не мисля, че той ще бъде добър за председател на Общинския съвет”. По думите му има два варианта за събиране на мнозинство – дали ПП ще се разберат с ГЕРБ или с БСП.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    1
    Аз съм
    И по добре. Нищо не му се разбираше като говори.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари