Каракачанов: Това е поредната неуместна лъжа, подценявате българския народ!

0
Към изгонилите въпросната дама и семейството ѝ - надявам се, спите спокойно след тази постъпка!
Към изгонилите въпросната дама и семейството ѝ - надявам се, спите спокойно след тази постъпка! Снимка: БГНЕС

Към изгонилите въпросната дама и семейството ѝ - надявам се, спите спокойно след тази постъпка!

Красимир Каракачанов опроверга новината, че е издал заповед за изгонването на майка с 9 деца от жилище на Министерството на отбраната, за което писахме преди минути.

Оправданието на бившия министър на отбраната са датите на приложените документи. От тях обаче не става ясно на коя дата е издадена Заповедта за изнасяне.

Вижте какво написа във Фейсбук лидерът на ВМРО:

За пореден път срещу мен и свършеното от Обединени патриоти се прави негоден опит за дискредитиране, който е не само невярна, а напълно фалшива информация. Забелязвам, че в онлайн пространството циркулира новина, че виждате ли, изгонил съм от ведомствено жилище майка с 9 деца.

Уважаеми автори на поредната неуместна лъжа, може би следваше да обърнете внимание, че датата на подписване на постановлението за иззмеване е 26.04.2021 г., доста след провеждане на миналите парламентарни избори – 04.04.2021 г., когато вече не съм бил министър. Видно от поставения върху него печат за заместване, същата е разписана не от назначения от мен изпълнителен директор на Изпълнителна агенция „Военни клубове и военно-почивно дело“. По същото време той е бил в болничен.

Постановлението за приемо-предаване на имота е издадено от служебното правителство с дата 25.05.2021 г. Действията по изземване на имота са дело на сегашните управляващи.

Може би следва да насочите вниманието си натам. Във фактите се крие истината. А истината винаги излиза наяве.

Може би някой в желанието си да прикрие своята дълбоко неморална постъпка и изкупи вина е решил, че е далеч по-лесно да изфабрикува фалшива новина, защото разчита, че хората ще прочетат просто заглавието, с което съвестта му ще остане чиста.

Може би подценявате и българския народ, щом смятате, че той може да бъде лесно подведен от поредното скандално заглавие.

За мен не само военните, но и членовете на техните семейства заслужават достоен живот и уважение, което винаги е било определящо при водената от мен политика в Министерство на отбраната. Запазването на българското традиционно семейство винаги е било кауза за мен и за ВМРО и ще продължава да бъде!

Издигане престижа на военната професия и достигането на висок социален статус на военнослужещите ще продължава да бъде мой приоритет и кауза, от която няма да отстъпя и крачка назад.

Към изгонилите въпросната дама и семейството ѝ - надявам се, спите спокойно след тази постъпка!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари