Кандидатът за зам. областен управител на Русе е внук на брата на Игнат Канев

3
Искам Областната администрация да работи за гражданите, за бизнеса и за развитието на Русе и на областта, защото Русе заслужава това, заяви Людмил Христов
Искам Областната администрация да работи за гражданите, за бизнеса и за развитието на Русе и на областта, защото Русе заслужава това, заяви Людмил Христов

Искам Областната администрация да работи за гражданите, за бизнеса и за развитието на Русе и на областта, защото Русе заслужава това, заяви Людмил Христов

Новата неправителствена организация "Общество на промянатаРусе" на първото си заседание в събота предложи своя кандидатура за заместник областен управител. След дискусии "Обществото" се обедини около името на Людмил Христов - магистър по международни отношения, с добър организационен опит и амбиция за промяна.

"Людмил е достатъчно млад, за да е енергичен, и достатъчно възрастен, за да е развил чувство за отговорност пред обществото", заяви новоизбраният председател на сдружението Калин Иванов, предаде вестник "Бряг".

Кой е Людмил Христов?

42-годишният Людмил Христов по бащина линия е внук на Ламби Кънев, брат на известния строителен магнат и филантроп Игнат Канев (Кънев). Христов е магистър по Международни икономически отношения от стопанска академия "Димитър Ценов" в Свищов. След завършване на висшето си образование той стартира собствен бизнес в сферата на ресторантьорството и търговията на дребно. После, след повече от седем години в частния сектор, започна работа в голяма международна компания. В нея той придобива управленски опит на различни нива, както в България, така и в чужбина. В професионалната си кариера е бил и регионален мениджър в друга международна компания. От 2019 година работи отново в частния сектор и се занимава с производство и онлайн търговия.

Людмил Христов е един от членовете на новата неправителствена организация "Общество на промянатаРусе". Това е организация на будни хора, които отстояват правото си на по-добър живот, обясни той.

Медията е потърсила Христов за коментар във връзка с предлагането му за поста на зам. областен управител в Русе.

За мен е важно да се работи по всички направления, които биха подобрили стандарта на живот в региона. Реших с опита си да помогна на русенци да видят, че наистина може да се работи по по-добър за всички начин. Искам Областната администрация да работи за гражданите, за бизнеса и за развитието на Русе и на областта, защото Русе заслужава това. Крайно време е регионът да излезе на картата като място, на което се случват хубави неща!“, е заявил той пред "Бряг".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    6
    ИМАМ ВЪПРОС КЪМ Л.ХРИСТОВ
    КАКЪВ ОПИТ ИМАШ И В КОЯ ОБЛАСТ? И КАК ТИ ЩЕ ПОМОГНЕШ НА НАСРУСЕНЦИ И С КАКВО? КАКВИ ПРОМЕНИ ЩЕ НАСТЪПЯТ ЕПИЧЕСКИ ИЛИ ТРОГАТЕЛНО КОМИЧНИ? ИМАМ ЕДИН СЪВЕТ: ПОДАЙ СИ ЗАЯВЛЕНИЕ ЗА РАБОТА В ОДМВР-РУСЕ. ЦЯЛ ДЕН НАНИ БУБА И НЯЙ ЛЕВ КЪМ КРАЯ НА МЕСЕЦА,ДАВАМ НАСОКА КЪМ КАТ.
  • 4
    5
    Намериха му работа...
    Вместо той сам да я намери.Ако е успешен бизнесмен надали ще остави работата си за да стане зам.областен и да действа под разпореждане.Чиновник.По добре зам.областен от колкото да се занимаваш със барче или магазин в Русето или да разтоварваш парцали в некой склад на фирма.Посочен е от ментори.Търговията не е за всеки.Ще актува и деактува по нареждане от високо.Има все още тук и там,туй и онуй ....:-))) Имаме си и ора в Русето с апетит безконечен.Питам се къде и какво за къде ще носят.Апартаменти в Русе и къщи ( празни ) ,По София ......тоже......като ти мре куро за кво са ти? :-))))) Да каже дъртия......
  • 8
    4
    Мислещ
    Нека се замислим накъде отново е тласкан градът и държавата ни. Един партиеен деец се превръща в кадровик на различни нива, говори красиви неща как ще потече мед и масло към града и държавата, как ни чака светло бъдеще и лековерният българи, очакващ от години по-добър живот, за пореден път се доверява на такива хора и забравя предишните, "красиво" говорещи. От години сме уверявани, че за автомагистрала "Хемус" ще бъде построена в най-кратко време, говори се за втори мост на Дунав. Същата песен, притоплена се припява и от тези манипулатори. А не ви ли напомня този нов русенски кадровик един друг кадровик с милиони от бившите управляващи - позорно провалил се и дал оставка и след това върнат отново на "бял кон" от лидера си. Не е необходимо да го посочвам, защото всички русенци го знаят. Ето това ви очаква мили съграждани, нов кадровик с мераци за налагане на своято воля и увеличаване на богатството си за сметка на бедността на народа. Осъзнайте се хора!!!
  • 6
    3
    русенец
    Ако беше внук на брата на Хитлер по вашата логика трябваше да го обесим. Защото преди няколко мандата червените русенци избраха Зарков за депутат, защото бил син на Ани Заркова, както им го представи оная селянка от пазарджишките села. Сега друг селяндур представя нечий внук, който е брат на някой.
  • 8
    2
    Az
    Тъпо заглавие. Напишете за "успехите" на момчето, а не кой на кого леля, вуйчо, брат и тем подобни.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари