Предложиха Людмил Христов за заместник областен управител на Русе

3
Той е магистър по международни отношения, с добър организационен опит и амбиция за промяна, посочват от гражданско движение "Общество на промяната"
Той е магистър по международни отношения, с добър организационен опит и амбиция за промяна, посочват от гражданско движение "Общество на промяната" Снимка: Русе Медиа

Нова неправителствена организация „Общество на промяната“ бе учредена в Русе

Тя ще работи в обществена полза, като си поставя за цел да събере млади, непартийно обвързани, активни хора, които имат ясно отношение към политиката, политиците и гражданското общество, съобщиха учредителите, предаде Русе Медиа

Общество на промяната – Русе“ ще следи и обсъжда местната и националната политика, и ще взема отношение по въпроси, които смята за важни за доброто и почтено управление.

Инициатор и съучредител на „Общество на промяната – Русе“, е Николай Събев, който организира и проведе предизборната кампания на „Продължаваме промяната“ в крайдунавския град. „Искам да дадем на хората увереност, че всеки глас има значение, всеки глас се чува. Време е българите да живеем в активно общество и да решаваме проблемите си в диалог“ – аргументира се Събев.

Учредителите избраха управителен съвет с председател депутата от ПП Калин Иванов, и членове Тихомир Тиханов и Анета Ангелова.

Общество на промяната – Русе“ обсъди основните проблеми на крайдунавския град и стигна до извода, че областната управа се нуждае от подкрепата на млади, но ефективни и резултатно ориентирани хора. В името на тази цел учредителите решиха да предложат на премиера Кирил Петков своя кандидатура за зам.областен управител. След дискусии „Обществото“ се обедини около името на Людмил Христов – магистър по международни отношения, с добър организационен опит и амбиция за промяна

Людмил е достатъчно млад, за да е енергичен, и достатъчно възрастен, за да е развил чувство за отговорност пред обществото“, заяви новоизбрания председател на сдружението Калин Иванов

27-те учредители заедно са извървели пътя до успеха на последните парламентарни избори, и са подкрепили промяната в българското общество.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    5
    daskale, прав си ...
    Липсва им ... Върбан!?
  • 4
    4
    daskal
    Ами... Това е истината. Преди кадруваше Пламен Нунев, сега кадрува Николай Събев. Искаме нови лица - ето ни нови лица.
  • 7
    3
    Омар шериф от селяметя
    Кой тоз льолю на,ни съм га ибал
  • 15
    2
    русенец
    Опитвам се да се сетя някой успял бизнесмен в реалното да е направил партия, камо ли да стане държавен чиновник.
  • 7
    1
    Политнасекоми, бръмбари ...
    Поредната политическа бутафория в Русе ... Светулките (Lampyridae) са насекоми от разред Coleoptera. Те излъчват светлина, за да привличат партньори или да ловуват. Светещи органи имат мъжките, женските индивиди и ларвите. Мъжките имат добре развити крила и достигат до дължина 4,5 cm. Безкрилите червейовидни женски достигат до 4,8 cm. Ларвите приличат на тях. Светулките са полезни хищници, които унищожават различни вредители. Най-хищни от светулките са ларвите, които нападат сухоземни охлюви, гъсеници и червеи с меко тяло; безгръбначни лазещи животни.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари