Калинките са по-вредни за обществото ни дори от Пеевски и Доган

11
В Русе всички директори от детската ясла, градината, училищата до университета са калинки на ГЕРБ
В Русе всички директори от детската ясла, градината, училищата до университета са калинки на ГЕРБ

Едно от най-отвратителните явления при ГЕРБ са политическите назначения

В Русе всички директори от детската ясла, градината, училищата до университета са КАЛИНКИ на ГЕРБ. Същото е положението с културата, с образованието, здравеопазването и т.н. Във всички държавни звена има внедрени КАЛИНКИ.

През лятото много хора в Русе бяха заплашвани да не участват в протестите. Артисти от русенска опера бяха дошли на площада и още на следващият ден директорът Иван Кюркчиев им направил забележка, че не е желателно да ходят на протести! От училище Васил Левски също се оплакаха, че са предупредени от ръководството да не участват в протестите. Дори госпожата на синът ми от детската градина беше предупредена.

Това много прилича на политическите директори от времето на комунизма, които упражняваха контрол върху работниците.

Но това е по-малкият проблем. КАЛИНКИТЕ се настаняват на работа от ГЕРБ и те имат ангажименти към ГЕРБ. С тяхна помощ се извършват всички кражби, корупционни схеми и натиск върху неудобните.

Например: КАЛИНКИТЕ назначени в енергийния регулатор дадоха на Доган студеният резерв и увеличиха многократно неговата стойност. В резултат, всички ние плащаме по-високи сметки, а Доган прибра 75 милиона, без да е свършил никаква работа.

Но най-големият проблем е, че тези назначения деморализират цялото общество. Назначаването им е обида към всички образовани и можещи хора. Защо трябва да учите и да градите кариера в дадено поприще, след като от ГЕРБ ще назначат техен човек, без необходимите знания и стаж на ръководният пост. В по-голямата си част КАЛИНКИТЕ са некадърни и това съсипва образованието, културата, здравеопазването и всичко до което се докоснат.

Sorry, but not sorry Наталия Кръстева.

Съжалявам, че те загубих. Но не защото ти казах, че си КАЛИНКА и ти ми се обиди, а защото ти премина границата. Намирам за тази шуробаджанащина за отвратителна. Намирам за лицемерие, желанието ти да се правим, че всичко е наред.

Не, Не е наред. Мисля, че КАЛИНКИТЕ са по-вредни за обществото ни дори от Пеевски и Доган, защото в крайна сметка КАЛИНКИТЕ прокарват интересите на мафията на ниско ниво. Затова не мога да имам търпимост към тях.

Автор: Светлозар Станчев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари