Калина Андролова: Никой не обича предателите

1
Скоро няма да има нужда от съдебна система, защото няма да има държава
Скоро няма да има нужда от съдебна система, защото няма да има държава Снимка: Facebook / Kalina Androlova

Скоро няма да има нужда от съдебна система, защото няма да има държава

Атанас Славов за пореден път тиражира мантрата на ДБ: "Надявам се ДПС да подкрепи конституционната реформа". Геополитическа и политическа недалновидност и тъпоъгълничество! Заради тяхната боклучлива конституционна реформа ще харижат България на който може да я вземе. Да не говорим, че са клекнали и са дали пръчката на своя унищожител. На най-големия си враг, който ги бие през ръцете, смалява ги и им се усмихва. Наистина фрапиращо губещи палячовци. Загубиха всичко, на което се основаваше тяхното съществуване. Даже ексклузивната си връзка с американското посолство. Собствената им глупост ги изгриза отвътре. Вместо да се сетят накъде бутат България, която явно не умее да се самоуправлява, те продължават да я тласкат към бездната на бездържавност и вилает-сателит на южната ни съседка. Пилешките им мозъци стигат до собствения им нос, с който подушват единствено някакво измислено доволство, че ще ограничат функциите на прокуратурата. Скоро няма да има нужда от съдебна система, защото няма да има държава. А някои от политиците ще се самоуспокояват, че управляват финансово-енергийни потоци от Русия през Турция до нас. Ситуацията е: да продадеш България!!! Всеки си има задачки, един - съдебна реформа, друг - Магнитски, трети - рафинерията, четвърти - газа, пети като Асен и Кирчо - да врътнат няколко схемички, шести - да смотае ПП-тата.

Такова неспособно и продажно племе не може да запази държавата, която му беше подарена преди около 140 години. Време е всичко да си дойде по местата, както си е било преди това. Този, който ни е подарил държавността, да се опита да ни я отнеме. За назидание. И никакъв ЕС и НАТО няма да ни спаси. Ще го решат докато спим през нощта или правим невежи циркове в парламента. Малкото грамотни и обучени в областта на националната сигурност измират, остават пилешките IT-фантасти, чуждите агенти, както и алчните грабители на прехода, които считат, че ще могат да живеят космополитно и без граници, извличайки безкрайни потоци от вилаета.

Остава въпросът къде?! Къде ще живеят?! В африканска и ислямска Европа ли, която изостава от Америка и Азия със скандална скорост??! В котела, който се очертава съвсем скоро да започне да кипи на Балканите ли?! В САЩ, Великобритания и Канада на глобалисткия финансово-идеологически-тоталитаризъм ли?! Няма предател на родината си, който да е преживял дълго и добре в Лондон, мога да посоча безкраен ред от примери. Чуждите родини не обичат предателите на коя да е родина. Никой не обича предателите. И Господ не ги обича.

Калина Андролова

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    3
    да
    Тази е доста грозна.
  • 9
    2
    що бе,
    умнокрасивата ми гнусотия?!? Щото ви казва истината?!? Да ти напомня предизборните ви „обещания“ или няма нужда, гнусни лъжци!
  • -10
    1
    Гнус!
    Долна рушлямска курветина, гадост. Да й го ... на мръсните джуки.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари