"Засечка" с автомобил на пешеходна пътека в Русе завършва с травми и счупен телефон

4
"Имайте съвест малко, спрете след подобно нещо и вижте дали човека е добре. Утре може да сте Вие, Вашите братя и сестри и близки", възмущава се Андрияна Николова
"Имайте съвест малко, спрете след подобно нещо и вижте дали човека е добре. Утре може да сте Вие, Вашите братя и сестри и близки", възмущава се Андрияна Николова Снимка: КИС 13, архив

За поредния случай на бясно преминаващ автомобил в Русе сигнализира Андрияна Николова в социалните мрежи

Жената описва брутално засичане на пешеходна пътека на бул. "Гоце Делчев". Сестрата на Андияна е потърпевша от неприятната ситуация на пътя. Ето какво разказва русенката: 

"Вчера сестра ми прибирайки се вкъщи е била “закачена” от бързащ автомобил на пешеходна пътека. В следствие на това тя се прибира вкъщи с ожулени колене, счупен телефон и уплаха, което може би е най-малкото. Автомобилът обаче, толкова много е бързал да премине през пешеходната пътека, че чак се въртял след като се е опитал да я заобиколи.

Имайте съвест малко, спрете след подобно нещо и вижте дали човека е добре. Утре може да сте Вие, Вашите братя и сестри и близки. Ако някои нещо е видял, моля да ми пише, случката е станала на бул. “Гоце Делчев”, а тя не е успяла да види номера на колата. Знаем само марката на колата."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Иванчо пита баща си:
- Тате, какво е гола вода?
- Айрян без кисело мляко!

Харесай Дунавмост във Фейсбук