Какъв епилатор да купя? Топ предложения за 2023!

0
Епилаторът се е превърнал в Светия Граал на обезкосмяването
Епилаторът се е превърнал в Светия Граал на обезкосмяването

Епилаторът се е превърнал в Светия Граал на обезкосмяването

За разлика от бръсненето, с негова помощ не е нужно да отделяте време всеки ден. Не е необходимо и да чакате космите да пораснат до точната дължина, за да извършите процедурата, както например, е при е кола маската.

Комбинирайки най-доброто и елиминирайки най-лошото от двата метода, много жени се обръщат към епилаторите в търсене на по-добър резултат. Достатъчно е да се каже, че много малко от тях се завръщат към кола маската и бръсначите.

Как да изберете най-добрия епилатор за вас?

Епилаторът изтръгва космите от фоликула с помощта на въртящи се пинсети. Това звучи доста болезнено, но вече има много уреди, проектирани да бъдат възможно най-внимателни. Тъй като космите биват отскубвани от корена, обикновено са необходими около три до четири седмици, за да пораснат отново, което означава, че епилацията е един от най-удобните методи за обезкосмяване. Също така космите стават видимо по-фини и по-редки.

Разбира се, може да има известен дискомфорт, но това варира според човека и уреда. Най-добрите епилатори ще намалят болката, а някои може дори да не причинят никакъв дискомфорт.

  • Кабелен или безжичен - може да избирате между модел, който се захранва от електрическата мрежа и такъв, който е с батерии. Вторият тип се нуждаят от смяна на батериите след определен период на употреба и по-ниската цена отразява това леко неудобство. Те също са склонни да бъдат по-малко мощни от другите, захранвани от мрежата, но имат допълнителното предимство, че са много по-лесно преносими, така че можете да ги използвате почти навсякъде.

  • За употреба на “сухо” и “мокро” - повечето епилатори работят най-добре на суха кожа, но има и такива модели, които са подходящи за използване под душа. От топлината порите се отварят и това може да направи процедурата малко по-безболезнена. Въпреки че може да е по-лесно и по-малко дразнещо за кожата да се епилирате под душа, това ще направи процеса по-бавен и по-малко ефективен.

  • Функции - може да закупите и доста евтин епилатор, но ако похарчите малко повече, ще получите някои допълнителни приставки и екстри. Най-често срещаната и може би, най-полезна, е вградената светлина, която ще ви помогне да видите областта на кожата, върху която работите, без да е необходимо да извивате тялото си към прозорец или друг източник на светлина. Ако се спрете на епилатор с подвижна глава това ще улесни поддържането му чист.

Кой е най-добрият епилатор за 2023?

Ако се чудите кой е уредът с най-добри качества, ние имаме няколко предложения за вас:

Braun Silk-Epil 5 Power 5780 Epilator: този продукт е на едно от първите места в графата качествени епилатори с кабел. Той е доказателство, че епилацията не трябва да е болезнена. Вградената система за високочестотен масаж стимулира кожата, за да сведе до минимум дискомфорта. Въртящата се глава също така улеснява прихващането на косми на труднодостъпни места, така че няма да дразните кожата, като минавате през зони отново и отново. Предлага се със 7 приставки, включително и такава за лице.

Philips Series 8000 Wet and Dry BRE740/11: има защо да харесвате това устройство. Неговата дълга дръжка и широка, извита глава, с вградена светлина, улесняват управлението и отстраняването на много косми едновременно, особено на труднодостъпните зони. Има накрайник, който ексфолира мъртвата кожа и предотвратява образуването на врастнали косми.

Braun Silk-Epil 9 SkinSpa 9-961v 5-in-1 Epilator: ако вече сте изписвали в гугъл “какъв епилатор да си купя 2023” несъмнено един от резултатите е бил този уред. Към него е включен и накрайник, който за секунди го превръща в електрическа самобръсначка. Редица вградени функции го отличават от другите епилатори на пазара. Въртящата се глава е най-полезна и е толкова ефективна при улавяне на космите в трудни зони като коленете, че вероятно ще ви е трудно да живеете без нея, след като я използвате.

Най-добрият епилатор за 2023 г. трябва да предлага на потребителите набор от функции, включително бързо и ефикасно обезкосмяване, множество настройки на скоростта и работа без кабел. Да бъде в комплект с различни аксесоари и приставки, които правят процеса на обезкосмяване по-удобен и по-малко болезнен. Освен това е необходимо да бъде проектиран с най-новите технологии, като интелигентни сензори и LED светлини, за да осигурят оптимални резултати. Цял каталог с такива предложения може да откриете в онлайн магазин MAKEUP.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари