Как едно писмо пристига "дигитално" по пощата в България

0
Един компютър и десетина човека ще правят това, което може да прави един компютър. Така че никой да не остане гладен
Един компютър и десетина човека ще правят това, което може да прави един компютър. Така че никой да не остане гладен Снимка: enterprise.bg

Дигитализация в България ли....?

Другите партии представят програми. ГЕРБ днес представиха кардиограма. Имам предвид, че слушах само две минути, но ми се разтуптя сърцето.

Танцуващият с еврофондове Томислав Дончев обеща, че ще се погрижи и за дигитализацията на частния сектор! Като представител на бизнеса се развълнувах силно, понеже знам как Дончев не пожали милиарди, за да дигитализира държавата!

Да, резултатът е видим – днес най-накрая получихме очакваното писмо, с което изритаха и втората ни фирма от онази прословута оперативна програма за подкрепа на бизнеса. Писмото е пропътувало нелек, но много дигитален път! Тръгнало е от компютъра на министерски чиновник А до принтера на министерски чиновник Б, през скенера на министерски чиновник В до бюрото на министерски чиновник Г, за да стигне до плика на министерски чиновник Д, който да го даде на министерски чиновник Е, за да го занесе в пощенски клон Ж, от който пощенски служител З да го прати на пощенски клон И, от който пощенски служител К да изпрати до нашия адрес уведомление, че имаме писмо, което Е БИЛО СЪЗДАДЕНО по дигитален път. Тоест на компютър.

Гордея се, че съм част от тази модерна България. Между другото, имам разряд по машинопис, така че се вписвам в дигитализацията, която гарантира г-н Дончев.

Освен това вече почвам да разбирам смисъла на бойковото послание „Работа, работа, работа.“ Един компютър и десетина човека ще правят това, което може да прави един компютър. Така че никой да не остане гладен.

Благодаря, ГЕРБ.

Радослав Бимбалов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари