За битката на един бизнес срещу мафията на чиновниците

1

Радослав Бимбалов разказва как държавата се опитва да фалира неговата фирма:

И така, от понеделник пак затварят бизнеси. Беше ясно, че ще стигнем до това. Епидемията е факт и опасността, която грози всички ни, е безспорна. Само че опасният коктейл от здравна, икономическа и социална кризи не се контролира с популизъм, а с адекватни мерки. Тези мерки са комбинация от две действия – забрана и подкрепа, едновременно. Затваряш бизнеси, но се грижиш да не ги оставиш в блатото. Защото утре тези бизнеси ще трябва да продължат да са в състояние да пълнят хазната ти с данъци. Тази хазна, обаче, за нашите управляващи е пещерата на Али Баба. Те случайно са попаднали са там и понеже са пълни имбецили, изобщо не знаят как точно се пълни. Инстинктивно знаят как да я изпразват.

Продължавам да ви информирам как върви моята битка с вятърните мелници на властта. Днес ще ви покажа (снимката по-долу) как Министерството на Икономиката защитава своята позиция пред Административен съд. Няма да ви преразказвам, прочетете сами. Ще усетите как едни дебелокожи чиновници са си скъсали задниците да потърсят телето под вола, за да ни изхвърлят от една програма, която уж е създадена да ни помага. Не просто не ни помогнаха да получим спечелена подкрепа в труден момент. Напротив, направиха всичко възможно да ни я отнемат – щото просто не ги кефим.

Имам две лоши новини за вас, уважаеми слуги. Първо, ние няма да се гътнем, защото винаги сме оцелявали, въпреки вас. За разлика от вас, знаем как да не си губим времето в пасианси.

И второ - аз самият няма да млъкна. Ще ви крещя под носа. Докато не се разкарате.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари