Изнасилване на 15-годишно момиче вдигна на крак полицията в Поморие

9
Насилникът отвлякъл момичето и го закарал в дома си, след което го завързал със свински опашки
Насилникът отвлякъл момичето и го закарал в дома си, след което го завързал със свински опашки

Насилникът отвлякъл момичето и го закарал в дома си, след което го завързал със свински опашки

Сигнал за изнасилване е вдигнал на крак полицията в Поморие преди часове, алармира Флагман.бг.

15-годишна от квартал “Свобода“ се е обадила на телефон 112, за да съобщи, че е отвлечена и зверски насилена от бившия си приятел – младеж на 21 години от същия квартал.

Пострадалата и насилника имали връзка, около година живеели заедно, но момичето решило да си тръгне, с което отприщила гнева на помориеца.

Според твърденията ѝ той я отвлякъл, взел ѝ телефона и закарал в дома си, след което я завързал със свински опашки и насилвал няколко дни. Тийнейджърката едва се отскубнала, отишла при своя приятелка и от нейния телефон подала сигнал.

21-годишният млад мъж вече е арестуван, но до този момент няма официална информация от МВР - Бургас, съобщава Флагман. Според непотвърдена информация той е с наложена мярка за неотклонение от 24 часа, която изтича съвсем скоро, но почти сигурно ще бъде удължена до 72 часа.

Назначен е преглед и експертиза на момичето, за да се установи дали е била насилена или всичко се е случвало с нейно съгласие. По китките ѝ обаче действително имало следи от свински опашки, които са оставили трайни отпечатъци.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    3
    Alex
    Вкарайте в пандиза майка и и баща и, а насилника пуснете!Той е невинен!Аб сурт е тъз територия да се оправи няк ога!Все едно Дунав и Марица да потек ат обратно!
  • 15
    2
    КО?
    На 15 години вече има една година стаж в леглото с 21 годишния. Струва ми се, че случаят е "особенности на етноса".
  • 13
    1
    Josh
    Мислех си, че тези неща ги има само в съседната ни държава-Турция. Това не са хора, ами нечовешки индивиди. Не му пожелавам добро. 🙅🏻‍♂️😡🤬
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари