Издъхна и втората жена, която бе премазана в Карнобат

0
84-годишната Каля е починала в болницата
84-годишната Каля е починала в болницата Снимка: Бургасинфо

84-годишната Каля от Карнобат, която бе премазана от 18-годишен шофьор на тротоар в Карнобат е издъхнала в болницата, съобщава 24 часа.

Възрастната жена е издъхнала около 15 часа днес, въпреки усилията на лекарите от УМБАЛ Бругас да я върнат към живот. Тя е приета в отделението по реанимация с множество травми по цялото тяло, уточниха от здравното заведение.

Както 24 часа писа по-рано днес, трагедията на Задушница се разигра около 8 ч. тази сутрин, на карнобатската улица "Петър Берон" 33.

18-годишният Алекс Димов от ромската махала премаза 70-годишната Ганка Николова, която издъхна на място и съсдеката й Каля на 84 г.

По данни на разследващи неопитният шофьор, който имал само месец стаж зад волана, изтървал управлението над колата, след като тя преминала през бабуна. Най-вероятно водачът е карал с превишена скорост.

Двете жертви на катастрофата отивали на гробищата, за да почетат мъртвите си роднини. И Ганка и Каля имали починали синове, затова рано сутринта се приготвили и тръгнали. Кървавата катастрофа станала на около километър преди Гробищния парк.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари