Жена е с опасност за живота след катастрофата край Обзор

1
Цялото ѝ семейство е във варненска болница
Цялото ѝ семейство е във варненска болница Снимка: ОДМВР - Бургас

Цялото ѝ семейство е във варненска болница

Една от пострадалите при вчерашната катастрофа край Обзор е с опасност за живота, съобщиха от ОДМВР - Бургас.

Припомняме, че инцидентът стана на 9 февруари т.г. около 10:20 ч. на пътя Варна – Бургас, на около 500 м. след Обзир в посока Слънчев бряг. В условията на остър десен завой, по неустановени до момента причини се стига до челен сблъсък между лек автомобил "Фолксваген Голф", с украинска регистрация, управляван от 41-годишен турски гражданин и лек автомобил "Тойота Ланд Крузер", със софийска регистрация, управляван от 39-годишен софиянец. Водачът е тестван за употреба на алкохол и наркотици, като и двете проби са били отрицателни.

При катастрофата са пострадали водачът на "Фолксваген"-а, който е настанен с множество фрактури за лечение в болница "Св. Ана" във Варна, съпругата му – 33-годишна украинска гражданка, която е получила фрактура на черепа и е с опасност за живота. Тя също е настанена за лечение в болницата във Варна.

Оставени за наблюдение в лечебното заведение са и двете им деца – момиченце на 7 години и момченце на 5 години, които са получили контузии на главата.

Пострадал е и 40-годишен турски гражданин, който е прегледан и изписан без сериозни наранявания.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари