Из "бисерите" на Бойко Борисов днес: Добър ден, боли ли, бе?

0
"Довел съм двама професори да видят как се ваксинира", казва Борисов
"Довел съм двама професори да видят как се ваксинира", казва Борисов Видео: Фейсбук

Казаното отлита, написаното остава

 ТОПНОВИНИ подбира най-интересните, колоритни и запомнящи се цитати на родни и чуждестранни политици, общественици, спортисти и звезди.

„Никъде в света не избират ваксини. Най-добрите ваксини, приети от ЕК, потвърдени от Европейската агенция по лекарствата. Все едно да дадем на българина да избира или да си говорим коя кола е по-хубава, по-лоша. Всеки има некакъв избор. Тези са одобрени, еднакво добри, както идват, така се ваксинират", обяви днес премиерът Бойко Борисов в петричкото село Самуилово, където инспектира работата на мобилен екип за ваксинация в отдалечен район.

В мобилният пункт премиерът се обърна към мъж, на когото в момента поставят ваксина с думите: „Добър ден, боли ли, бе?". Министър председателят бе придружен от здравния министър проф. Костадин Ангелов и председателя на Националния оперативен щаб ген. Венцислав Мутафчийски. „Ела да видиш, Мутафчийски, как се ваксинира. Довел съм двама професори да видят как се ваксинира", каза Борисов на влизане в пункта.

„Само в България върви полемика коя ваксина е по-добра. Такова нещо в цивилизования свят не съществува в момента. В Западна Европа не се говори коя е по-добра, как е по-добра. Слагат се всичкик ваксини, които са одобрени", коментира от своя страна ген.-майор Венцислав Мутафчийски.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

В претъпканият автобус:
- Госпожо, хванете се за дръжката, че ще паднете...
- Ама аз съм се хванала.
- Е да, ама аз ще слизам...

Харесай Дунавмост във Фейсбук