Иво Инджев: Готвачът на Путин го сготви

0
Има заден план, за който не предполагаме, добави Инджев
Има заден план, за който не предполагаме, добави Инджев Видео: NOVA

Има заден план, за който не предполагаме, добави Инджев

В Русия властта е на път да бъде сменена от затворници и престъпници. Няма положителен сценарий за развитие - каквото и да се случи, това е изключителна дискредитация за Путин, в момента изглежда слаб. Къде са му ракетите? Готвачът на Путин го сготви - очевидно се е договорил да няма военна съпротива. Това въобще не е солова акция. Това каза журналистът Иво Инджев по Нова телевизия.

По думите му ситуацията е абсурдна. "Вагнер" са като на парад до Москва. "Очевидно е, че има пасивна подкрепа за Пригожин, от тези, които не го посрещат нито с ракети, нито с танкове. Пригожин извади от затворите като пушечно месо тези хора, за да си изгради имидж на пълководец", заяви той.

Според него Русия разполага със средства да унищожи колоната на "Вагнер" посред бял ден, но не го прави. "Има заден план, за който не предполагаме", добави Инджев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 12
    3
    А бе,
    Иво, а бе Минджев, ако вземеш, че се застреляш в главата проста, ще направиш услуга и на нас и на себе си, дърт миндил с доносническа биография от ДС!
  • 14
    2
    Балканеца
    Агент Ивайло пак раздава мъдрости. Към днешна дата агента е вече антикомунист. Каква стойност да имат думите му... Каква стойност да имат "медиите", които му дават трибуна...
  • 15
    1
    Али Бааааба
    Минджев, не рабра ли, че си просто соросоидно г....но. Не си оправдаваш кинтите. Не готвача сготви Путин, а Путин сготви вагнероци. Злобата и зависимостта от кинтите не са добър съветник!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари