Милен Керемедчиев: Руският президент отгледа тези чудовища

2
Пригожин е само върхът на айсберга, счита дипломатът
Пригожин е само върхът на айсберга, счита дипломатът Видео: NOVA

Разиграването на ядрения шантаж ще продължи, смята Велизар Шаламанов

Може ли да се стигне до сваляне на режима на Владимир Путин и какви могат да се последствията за България и региона? Това коментираха Милен Керемедчиев, бивш заместник-външен министър и дипломат и Велизар Шаламанов - бивш министър на отбраната.

„Наистина случващото се в Русия е проблем за нея. Основният фокус за нас трябва да продължи да бъде помощта за Украйна. Не изключвам всичко това да е предварително подготвен сценарий с цел да се отвлече вниманието от предстоящите загуби в Украйна”, обясни Шаламанов. И допълни, че очаква разиграване на ядрения шантаж да продължи, предава NOVA.

„За съжаление такива думи чухме и от президента Румен Радев, като побърза да каже, че не трябва да се радваме на това развитие за руската държава, защото ядреният арсенал на страната може да попадне в ръце на човек, който е по- неконтролируем от Путин. Едва ли не, че руският президент е по-добрата опция”, каза още Шаламанов.

Пътищата на Путин и Пригожин със сигурност се разделят. Руският президент отгледа тези чудовища. Пригожин е само върхът на айсберга. В руската държава, финансирани със средства на държавния бюджет, има над 40 такива паравоенни организации”, смята Керемедчиев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -24
    3
    До 2
    На колко хора изпра гащите,че знаеш?Оооо,да ти си корифеят на коментара с НИК 123..
  • 8
    2
    123
    На гащите си отзад имат кафява кора но всички се втурнали да смятат Руските политики и хора. България се стапя, отрепки ! Искаме родно производство храна. Искаме инфраструктура и чистота. А не булмаркет да ми налива 15г. отрова в Дунава и да е окей. Монтюпе същата кочина.
  • 0
    1
    Анонимен
    Да си сърба попарата сега!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари