Доналд Тръмп: Голяма бъркотия в Русия

3
Внимавайте какво си пожелавате. Следващият може да бъде много по-лош!, заяви бившият президент на САЩ
Внимавайте какво си пожелавате. Следващият може да бъде много по-лош!, заяви бившият президент на САЩ Снимка: ЕПА / БГНЕС

Внимавайте какво си пожелавате. Следващият може да бъде много по-лош!, заяви бившият президент на САЩ

Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп коментира конфликта между Русия и наемническата група Вагнер в публикация в създадената от него социална мрежа „TruthSocial“, предаде БГНЕС.

Той нарече въоръжения бунт в Русия „голяма бъркотия“, след като лидерът на Вагнер Евгений Пригожин отклони паравоенните си сили от Москва.

Голяма бъркотия в Русия, но внимавайте какво си пожелавате. Следващият може да бъде много по-лош!“, написа Тръмп.

В отделен пост Тръмп обвини американския президент Джо Байдън и неговия син Хънтър Байдън, че са взели големи суми пари както от Русия, така и от Китай.

Коментарът на Тръмп се позовава на предполагаемите бизнес отношения на Хънтър Байдън с украински и китайски компании, които в момента се разследват поради обвинения, че президентът Байдън е участвал в схема за подкупи по време на мандата си като вицепрезидент на Съединените щати.

Освен това Тръмп каза, че Байдън ще направи всичко, което Китай иска от него по отношение на ситуацията в Русия, и заяви, че Русия и Китай са били естествени врагове, „докато Байдън не дойде“.

Коментарите на Тръмп идват дни след като настоящият американски президент нарече китайския президент Си Дзинпин диктатор. Забележката предизвика официален протест от Китай, но Байдън отхвърли опасенията, че отношенията между Вашингтон и Пекин се влошават и заяви, че очаква да се срещне със Си в близко бъдеще.

Как Доналд Тръмп ще се справи с войната Украйна-Русия?

Тръмп, който се кандидатира за преизбиране на изборите в САЩ през 2024 г., редува комплименти на Путин за инвазията му в Украйна, наричайки го „гениален“ и „разумен“ и заявявайки, че инвазията на Русия не би се случила, ако той беше президент.

Президентът Путин, той никога нямаше да влезе, ако бях президент. Никога.", каза преди време Тръмп.

Републиканецът твърди, че ако бъде преизбран и ако войната между Русия и Украйна все още продължава, той ще може да прекрати конфликта за 24 часа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари