Иван Шишков: Магистралата Русе - Велико Търново ще бъде обявена за национален обект

5
Проектът от Русе до Бяла и обхода на Бяла на практика е готов
Проектът от Русе до Бяла и обхода на Бяла на практика е готов

Проектът от Русе до Бяла и обхода на Бяла на практика е готов

Бъдещата магистрала Русе - Велико Търново ще бъде обявена за национален обект. Това обяви министърът на регионалното развитие и благоустройството арх. Иван Шишков обяви по NOVА.

Предстои одобряването на подробен устройствен план на участъка от Русе до Бяла и обхода на Бяла. В рамките на следващите две седмици Иван Шишков ще пусне заповед за одобряване на Подробен устройствен план и веднага след това ще стартира строителството в тази част.

Той обясни още, че от днес вече започва да се строи по пътищата на страната, платени са парите за "Хемус" 1 и 3 и за пътя Ботевград - Видин. 

"Оказва се, че последният кабинет, който е плащал на фирмите, по ирония на съдбата е последният служебен кабинет", подчерта арх. Шишков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    3
    Русенка
    Ха дано, ама надали......
  • -5
    2
    Гост
    Чудесноооо, още птища, по които да идват още тирове към Русе. Супеееер!
  • 17
    1
    Гошо куче лошо
    Приказваме за тая магистрала 30+ години. Още 40+ (като Хемус) да я строим. Току виж след 3 поколения магистралата ще може да бъде готова, но пък хората от бъдещето просто ще решат, че не е необходима. И естествено този опит да направим този път ще ни струва 12312302183 милиона и някой ще има 3-то бентли и 2-ри самолет, щото - що не.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари