Иван Бакалов: Хекимян е обслужвал Борисов години наред

1
Антон Хекимян се освети като кадър на ГЕРБ
Антон Хекимян се освети като кадър на ГЕРБ Снимка: bTV

Хекимян се освети като кадър на ГЕРБ, смята журналистът

Заглавия из медии и коментари в социалните мрежи обясняват, че Хекимян бил минал от другата страна. Демек от журналистиката в политиката. Не е вярно.

Хекимян винаги си е бил от тази страна - при Борисов и ГЕРБ в политиката. Като шеф в телевизия го е обслужвал години наред. И не е единствен. Така го обслужват и други водещи и шефове, подвластни на неповторимия борисов чар. И не само на чара му. Политиците у нас постепенно стигнаха до извода, че вместо да си купуваш телевизия, можеш да си купиш някой шеф вътрешен човек в нея.

Борисов го обслужваха и Тошо Тошев и Венелина Гочева, дългогодишни шефове на двата големи навремето вестника - "Труд" и "24 часа". Трябва да се припомня, че много хора вече не знаят какви са тия вестници и техните шефове.

Написаното в тях през онези години остава - хиляди заглавия, понякога по 7-8 в един брой на вестник, възхваляваха Генерала, Бойко, кмета, премиера и т. н. всички синоними, за да не се повтаря името му в една страница. Понякога и по 5 снимки на Борисов в един брой. Вестници като за малоумни. И му помогнаха да възкачи властта и да я държи години наред.

И обществото свикна с обслужващата журналистика, затова и сега няма толкова изненадани от Хекимян. Той просто се освети като кадър на ГЕРБ.

Впрочем, слагам линк към втора част за възхода и падението на вестниците, където пак става дума за тия работи, Тошев, Блъсков и др.

Иван Бакалов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    3
    daskal
    До 1 - Ох, така е... Помним много добре Хекимян от Калофер, където играеше на живо "ледено" хоро в реката. Какво повече му трябва на човек, за да е кмет? Предполагам, че и тези идиоти https://www.youtube.com/watch?v=zsaQQ7BhoSg са по-известни от Иван Бакалов.
  • 13
    2
    плюс минус
    ГЕРБ е еднолична собственост на ББ.
  • -10
    1
    Русенец
    И какво от това. Антон Хекимян е име и цяла България го знае. Помним го от репортажите и от леденото хоро в Калофер. Докато за Иван Бакалов трябва да питаме чичко Гугъл. Нещо жълт паметниците май пак ще останат касите със шампанско неотворени. Апропо, Антон Хекимян няма нищо общо с Държавна сигурност. А и със сигурност знае много повече за проблемите в София отколкото компютърното момче, не излизало от офиса си.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари