Бойко Борисов: Хекимян може да победи на първи тур

0
Лидерът на ГЕРБ отхвърли и съмненията относно новините в медията, които Хекимян ръководеше доскоро
Лидерът на ГЕРБ отхвърли и съмненията относно новините в медията, които Хекимян ръководеше доскоро Видео: NOVA

Лидерът на ГЕРБ отхвърли и съмненията относно новините в медията, които Хекимян ръководеше доскоро

Хекимян може да победи на първи тур в синя София”.

Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Казах ви, че търсим кандидат – нестандартен, ведър, умен, познаващ политическата система, умеещ да работи в екип”, каза Борисов. „Шансовете му са огромни, има огромен екип”, допълни Борисов, предаде NOVA.

Той отхвърли и съмненията относно новините в медията, които Хекимян ръководеше доскоро. „Ако някой е работил толкова срещу ГЕРБ колкото тези телевизии … Да ви напомня ли протестите, които Божков каза, че е управлявал – кой беше водещият”, каза Борисов.

Запитан дали подарява кметското място на ПП-ДБ, Борисов отрече. „Софиянци имат възможност да избират между един умен, ведър човек, който ще поеме някаква отговорност пред тях, ако бъде избран”.

Притесни ме изказването на Асен Василев, че на втори тур нямало да ни подкрепят. А кого ще подкрепят? „Възраждане”, БСП? И ако е така, в парламента от кого ще очакват подкрепа. Аз съм дал указания на партията на втори тур да подкрепят ПП-ДБ”, каза лидерът на ГЕРБ.

С такава кандидатура, с широка периферия, ГЕРБ има реални шансове. Със строго партийна кандидатура щяхме да се ограничим само в партийното ядро”, каза Борисов.

Относно руската църква в София, Борисов каза, че тя трябва да бъде отворена.

Никакви аргументи в случая нямат значение. Към днешна дата службите са на президента Радев, надявам се да са имали достатъчно основания, когато са изготвили документите”, каза Борисов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    3
    Ivan
    Само сбьркания педали ни липсваха, боклуците от Герб хептен се осраха,с такива кандидати,цирк!
  • 5
    2
    Бе за можене, може, ама ...!
    То и аз теоретично имам шанс да победя на изборите в Русе, ама .. не съм се кандидатирал! Или, баце бойко, и магаре да вържеш, ама от герб да е, ще го ... нещо си! Обаче! Народът го е казал - "нека да броим пилците на есен", че не се знае, знаели се ...! Анадънму?
  • 8
    1
    daskal
    Така е, особено ако 80% от живеещите в София са не просто провинциалисти, а неизкореними селяндури. Само такива могат да гласуват за избора на Главатаря. Хекимян е кукла на конци и жалък фигурант.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари