Ивайло Мирчев: Росенец в момента е вход на Путинова Русия към ЕС

0
Връщаме си контрола над Росенец
Връщаме си контрола над Росенец Снимка: Ивайло Мирчев / Facebook

Връщаме си контрола над Росенец

Ивайло Мирчев, взе отношение по темата "Росенец". Именно той и Христо Иванов акостираха с лодка преди 3 години до летните сараи на Доган, а последвалите събития за известни на всички.

Ето какво пише сега Мирчев:

"Какво стана с Росенец, забравихте ли го?" ме питаха често тези дни, когато се навършиха 3 г. от момента, в който с хиляди съмишленици достигнахме до брега и пяхме химна заедно с доведените от ДПС хора.

България трябва да си върне нефтения терминал в Росенец, превзет днес от Лукойл. В предния парламент гласувахме решение концесията да бъде прекратена, но служебното правителство на Радев се сниши.

Този път това ще се случи и то бързо. Важно е решението да бъде изпълнено така, че да се гарантира невъзможността на Лукойл да осъди страната по-късно за пропуснати ползи.

Росенец в момента е вход на Путинова Русия към ЕС. Връщаме си контрола над Росенец."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    ...
    Гладната умирисана Добричка свиня не е казвала нищо друго освен Шутин и усрайна за последните 2г. да му ебЪ свинското черво продажническо. отслабнал е. може василев да го е пробил отзад.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари