Ивайло Мирчев: Няма зависимост, няма заплахи на никакво ниво

0
По думите му от ПП-ДБ са готови да отидат на нови избори, когато подкрепата за това правителство стане безсмислена
По думите му от ПП-ДБ са готови да отидат на нови избори, когато подкрепата за това правителство стане безсмислена Снимка: БНТ

По думите му от ПП-ДБ са готови да отидат на нови избори, когато подкрепата за това правителство стане безсмислена

"Няма зависимост, няма заплахи на никакво ниво. Г-н Пеевски е свободен да прави твърдения. Правителството има много ясен път и ясни приоритети - Конституцията, еврозоната, Шенген, смените в регулаторите, реформите в службите", заяви в "Денят започва с Георги Любенов" по БНТ Ивайло Мирчев от "Демократична България".

По думите му от ПП-ДБ са готови да отидат на нови избори, когато подкрепата за това правителство стане безсмислена.

"Обстановката е сложна, има достатъчно турбуленции в управлението", допълни Ивайло Мирчев.

Той поясни, че от "Демократична България" са предложили да бъде назначен особен управител в "Лукойл".

Най-големият грях е, че за последните 15 години “Лукойл” беше оставена да създаде доминираща, монополна роля на пазара на горива. Тя беше оставена да дерибейства и да създава ненормални търговски практики. В същото време цените преди облагане с акцизи, които са най-ниските в Европа, са средноевропейски. Трябва някой да поеме отговорност за тези 15 години бездействие”, добави той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари