Искрен Веселинов: Много русенци са чужденци в родния си град!

2
Изберете българското, ние вече го направихме
Изберете българското, ние вече го направихме

70% ще е присъствието на гражданската квота в новата "Коалиция за Искрен Веселинов". Новият субект обединява всички партии, движения и граждански организации, които ще подкрепят кандидатурата на народния представител от "Патриотичен фронт" за кмет на Русе.

Водач на листата ще е областният координатори на ВМРО Галин Григоров, но още в челните й места ще има силно гражданско присъствие в лицето на д-р Илиан Атанасов, Владимир Цоневски, Боян Драганов, Иво Пазарджиев и др., съобщи Топ Новини.

„Ние, непартийните фигури, сме мнозинство в листата! Решихме да се облегнем на личности и професионалисти, а не само на партийни кандидати. Искрен Веселинов е добре познат на русенци, няма нужда от представяне, заставаме зад него“, каза Иво Пазарджиев. „Аз поемам цялата лична отговорност за листата и евентуалното ни бъдещо управление“, отвърна от своя страна Искрен Веселинов.

„Най-важни си остават хората! Говорим си толкова години за бетон и асфалт и като че ли забравяме за русенци, които са сърцето на нашия град!”, заяви още Веселинов.

Той припомни, че с демографската криза у нас, населението на красивия град край Дунав намалява с между 1000 и 2000 души годишно, като това е според официалната статистика.

„Настоящото управление накара много русенци да са чужденци в родния си град! Обявявам се против протекцията на „наши хора“ и фирми, настоявам за равнопоставеност на всички! Ще предложим на хората честно управление“, обеща Искрен Веселинов.

"Прозрачно управление на общината, свой омбудсман, прекратяване на порочните практики от миналото, ремонти на инфраструктурата на града и кварталите, привличане на нови инвестиции", предлага още той на русенци.

Източник: ТОП НОВИНИ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари