Иво Пазарджиев ще води листата на коалиция "България на регионите"

1
В челните места на листата намират място също Искрен Веселинов и Галин Григоров
В челните места на листата намират място също Искрен Веселинов и Галин Григоров Видео: Дарик радио

В челните места на листата намират място също Искрен Веселинов и Галин Григоров

Иво Пазарджиев ще бъде водач на листата на местна коалиция “България на регионите” за предстоящите местни избори. Това стана ясно днес, когато беше регистрирана листата с кандидати за общински съветници, предава Дарик радио. Коалицията е съставена от ВМРО - БНД, „Консервативна България“ и Съюзът на патриотичните сили „Защита“. Листата, която е пълна, беше регистрирана в 13:13 часа. ВМРО първи регистрират кандидата си за кмет

Както беше обявено в началото на седмицата кандидатът за кмет на коалицията ще бъде Искрен Веселинов. Втори в листата е Галин Григоров, трети е Искрен Веселинов. Четвъртата позиция е за Траян Тотев, а на пето място е бившият шеф на БРП Драгомир Кочанов. Шестата позиция е за преподавателя от училище “Хр. Ботев” Пресиян Костадинов.

Постарали сме се да има широк набор от специалисти, 60 % от листата ни е предоставена за гражданска квота”, обясни Искрен Веселинов.

Коалицията ще издигне и кандиодати за кметове в още четири населени места в общината. Това са Нора Димитрова за Долно Абланово, Галя Николова във Сандрово, в Червена вода Ивайло Стефанов и Йоана Емануилова в Ново село.

Знак за неуважение към гражданите е, че партиите и коалицииите не внасят до последния момент листите си. По-ранното обявяване би дало възможност да се усети реакцията към кандидатите. Моята оценка на ситуацията е, че се цели да не бъдат забелязани някои от имената в хаоса. За мен това е израз на задкулисен ангажимет на някои от политическите сили.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    10
    Тия
    даже коалиционно са един файтон хора , къде са тръгнали
  • 2
    9
    Като председател
    на Обсъвет в Русе господинът се интерисуваше само как да се гласуват хрумките на Пенчо, явно е имало защо като се гледа 5 ХХL размерът му
  • 7
    8
    Касапинът със сатъра где е??
    ШИРОК НАБОР ОТ ШИРОКОГЪЗИ ЕКСПЕРТИ ПО ШИРОКИТЕ СОФРИ С ПЪРЖОЛИ И КЪРВАВИЦИ,ЯКООО,ОЩЕ ИСКАТ И МОГАТ ДА СЕ РАЗДУЯТ ГИДИ НЕЧОВЕШКИТЕ ИМ ШОПАРИ,ТАКИВА НЕ НА КОЛЕДАТА,А ОЩЕ СЕГА СА ГОТОВИ ЗА КАСАПИНА,АМА ДЕ ТОЗ КЪСМЕТ?!САМО ПЪЛНИ КРЕТЕНИ ОТ ГАНЮВЦИТЕ УЧАСТВАТ КАТО ИЗБИРАТЕЛИ,ГНУС И ИДИОТИЗЪМ!!!!
  • 14
    7
    Па-пааааа
    Грух-грух искам пак пълен търбух, яденето ще е голямо да се докопам само.
  • 9
    6
    ОТК
    Адвокат ли е, не ми го хвали. Справка последният адвокат управлявал града и превърнал го във Бейрут, според собствените му думи. Даже един от тях, се наложи да си сменя местожителството поради неприятни семейни причини. Сексът за едни спасява Света, за други го обръща. Последните 4 години се нагледахме на зрелища по площади, кейове, паркинзи и един непубликуван запис от една интересна среща в кабинет между началник и ЕКО йекспертка.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари